Your message was sent successfully

Girl Power helg med Lina Korsgren

FRÅN 1992 SEK/PERS/NATT I DEL AV SVIT

Inspirations- och träningsdagar för tjejer tillsammans med 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren.

Inför höst- och vintersäsongen 2018-2019 erbjuder vi dig möjligheten att bygga upp träningen och få tips av 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren. Under en exklusiva ”girl power helg” tränar, analyserar och inspireras ni tillsammans. Kombinationen fjälluft, kunskap och gemenskap kommer underlätta din träningshöst. Lina Korsgren bor till vardags i Björnen Åre, ett stenkast från hotellet. Fjället är hennes arbetsplats och det är här hon lägger grunden för att vara en av de främsta långloppstjejerna i världen.

Denna exklusiv ”girl power helg” ger er möjligheten att testa på Linas vardag och blanda det bästa av världar – inspireras, träna, äta god mat, njuta av vårt spa och att bo hos oss!

Du som deltagare kommer få möjligheten att lyssna till kortare föredrag med både Lina och andra inspirerande kvinnor, springa på fjället, prova på rullskidor, träna cirkelpass med effektiva styrkeövningar samt gå skidgång i Björnens skidbackar. Under helgen kommer det finnas utrustning att låna och testa i form av löparskor, pjäxor, rullskidor och stavar.

Lägret vänder sig till tjejer i alla nivåer, du bör dock gilla att flåsa och utmana dig själv efter dina egna förutsättningar, är du dessutom en livsnjutare som uppskattar de små stunderna i livet är detta en helg för dig!

Ps. Lina lovar en lyxig goodie bag till alla deltagare.

Pris torsdag till söndag: 

Pris per person i del av svit: 5975 sek

Pris per person i del av dubbelrum:  6450 sek

Pris per person i enkelrum: 6995 sek

I ovan priser ingår:

Torsdag 20 sep: 

  •  Incheckning, introduktion, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Fredag 21 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Lördag 22 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag

Söndag 23 sep

  • Frukost, avslutning, utcheckning

Under hela er vistelse har ni fri tillgång till Level Spa & Health Club

Anmälan görs via reservations@copperhill.se eller tfn 0647-14300. Max antal platser 20st. Minimum antal 7 st.

Alla våra erbjudanden

Från 1064kr/person/natt inkl. middag (Tot 4256/natt/svit)

Familjepaket Sportlov 2020

Vårt populära familjepaket där hotellet erbjuder något för alla i familjen. Det omåttligt populära aktivitetsprogrammet CopperKids för de små, underhållning, god mat, massor av mys och spaentré under hela din vistelse. Tillgängligt under sportlovsveckorna 7, 8 och 9.

Från SEK 1033/PERSON/NATT I 4-BÄDDSSVIT INKL. MIDDAG (TOT. SEK 4132/NATT/SVIT)

Familjepaket - Påsklov 2020

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, entré till spa samt aktivitetsprogram för barnen.

Från 1138 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM 2276 SEK/NATT/RUM) BOENDE MINST 3 NÄTTER

Stay more - save more

Gott om plats på berget, obefintliga liftköer och en riktigt bra hotelldeal. Bo minst tre nätter söndag-torsdag och få 20% rabatt på hela vistelsen. Vi kallar det "Stay more - Save more". Läs mer och boka här.

Från 1248 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (2495SEK/RUM) BOENDE MINST 3 NÄTTER

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Från 1398 SEK/PERSON I DUBBELRUM INKL. MIDDAG (TOT. 2795 SEK/RUM)

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.
Från 1300 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (2600 SEK/NATT/RUM)

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Från 793 SEK/PERSON/NATT NATT I DUBBELRUM

Vandringspaketet

Upptäck den fantastiska sommaren i fjällen genom våra lättillgängliga vandringsleder. Vandring finns för hela familjen och i alla svårhetsgrader.
När du njutit klart av fjället väntar fjällvärldens enda designhotell på att få ta hand om dig.

Från 870 SEK/PERSON/NATT NATT I DUBBELRUM (1740 SEK/NATT/RUM)

Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Skandinaviens första och största multisporttävling erbjuder vi er boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

Från 725 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (1450 SEK/NATT/RUM)

KIA Fjällmaraton

Njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan.

FRÅN 1428 SEK/PERSON/NATT I SVIT INKL. MIDDAG (5689 SEK/NATT/SVIT)

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, omhändertagande service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför hotellentrén är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd. Njut av julen och julledigheten med god mat, stora härliga sviter, en varm atmosfär, ett magiskt spa och vår uppskattade barnklubb Copperkids.

FRÅN 1480 SEK/PERSON/NATT I SVIT INKL. MIDDAG (5714 SEK/NATT/SVIT)

Nyårspaket 2020/2021

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! Du får uppleva en sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid för umgänge med de du tycker om.

Från 100 sek

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via e-post.