Your message was sent successfully

Girl Power helg med Lina Korsgren

FRÅN 1992 SEK/PERS/NATT I DEL AV SVIT

Inspirations- och träningsdagar för tjejer tillsammans med 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren.

Inför höst- och vintersäsongen 2018-2019 erbjuder vi dig möjligheten att bygga upp träningen och få tips av 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren. Under en exklusiva ”girl power helg” tränar, analyserar och inspireras ni tillsammans. Kombinationen fjälluft, kunskap och gemenskap kommer underlätta din träningshöst. Lina Korsgren bor till vardags i Björnen Åre, ett stenkast från hotellet. Fjället är hennes arbetsplats och det är här hon lägger grunden för att vara en av de främsta långloppstjejerna i världen.

Denna exklusiv ”girl power helg” ger er möjligheten att testa på Linas vardag och blanda det bästa av världar – inspireras, träna, äta god mat, njuta av vårt spa och att bo hos oss!

Du som deltagare kommer få möjligheten att lyssna till kortare föredrag med både Lina och andra inspirerande kvinnor, springa på fjället, prova på rullskidor, träna cirkelpass med effektiva styrkeövningar samt gå skidgång i Björnens skidbackar. Under helgen kommer det finnas utrustning att låna och testa i form av löparskor, pjäxor, rullskidor och stavar.

Lägret vänder sig till tjejer i alla nivåer, du bör dock gilla att flåsa och utmana dig själv efter dina egna förutsättningar, är du dessutom en livsnjutare som uppskattar de små stunderna i livet är detta en helg för dig!

Ps. Lina lovar en lyxig goodie bag till alla deltagare.

Pris torsdag till söndag: 

Pris per person i del av svit: 5975 sek

Pris per person i del av dubbelrum:  6450 sek

Pris per person i enkelrum: 6995 sek

I ovan priser ingår:

Torsdag 20 sep: 

  •  Incheckning, introduktion, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Fredag 21 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Lördag 22 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag

Söndag 23 sep

  • Frukost, avslutning, utcheckning

Under hela er vistelse har ni fri tillgång till Level Spa & Health Club

Anmälan görs via reservations@copperhill.se eller tfn 0647-14300. Max antal platser 20st. Minimum antal 7 st.

Alla våra erbjudanden

Från 1625 sek

Gourmetpaketet

Detta är ett paket för dig som gärna fyller din dag med vandring, cykel eller något annat äventyr och gärna fyller kvällen med en härlig matupplevelse med en 6-rätters avsmakningsmeny.

20% rabatt vid boende minst 3 nätter

Stay more save more

Hinn med allt hotellet och Åre och dess omgivningar har att erbjuda. Bor du hos oss minst 3 nätter får du 20% rabatt på hela vistelsen. Mer tid att njuta till ett lägre pris helt enkelt.

Erbjudandet gäller söndag-torsdag utvada datum

Från 530 sek

Norrskenspaketet

Vårt paket kan du boka när bästa Norrskenstiden infaller, höst och vinter. Copperhill Mountain Lodges placering högst upp på Förberget, med begränsad gatubelysning och bebyggelse, bäddar för en fantastisk upplevelse.

Från 5 419 sek (4 personer)

Familjepaket - Sportlov 2019

Våra populära familjepaket inkluderar boende, frukost, spaentré och aktivitetsprogram för barnen.

Från 1 436 sek

Familjepaket - Påsklov 2019

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, spaentré samt aktivitetsprogram för barnen.

Från 3150 sek/person

VM i Skidskytte 7-17 mars 2019

Världseliten i Skidskytte kommer återigen till Östersund för att göra upp om medaljer i IBU World Championship. 

Från 100 sek

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via sms eller e-post.

Dubbelrum Från 1 095 sek/Natt

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre blir upphämtad av en av våra BMW-hybrider på Åre tågstation. Bor du hos oss tre dagar eller mer får du också låna samma BMW obegränsat under två dagar. Allt för att ni skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Från 474 sek

Travel light

Vårt samarbete med Houdini Sportswear innebär att du som gäst kan hyra extremt bra skidkläder. Rent praktiskt innebär det att det ligger ett vackert färgkoordinerat skalset i din storlek på sängen när du kommer fram till oss. Självklart gäller paketet för hela familjen, oavsett storlek. Genom att hyra kläder gör du miljön en tjänst, samtidigt som du slipper släpa på hela familjens utrustning på tåget.

Från 747 sek

Åre Extreme Challenge 29 juni 2019

Vi älskar kontraster. Och vad är väl en bättre kontrast än att ena stunden utmana naturens element i en kajak, på cykeln och i dina trailskor och i nästa sjunka ner i  sofforna framför brasan eller i ett varmt spabad på fjällvärldens enda designhotell?

Från 699 sek

Familjepaket Sommar 2019

Perfekt paket för dig som vill uppleva den Svenska fjällvärldens enda designhotell och de magiska fjällen tillsammans med familjen. Från 30 Juni till 7 Juli har vi Copperkids igång varje dag med bland annat bland annat ponnyridning, pyssel, grillning, bakning, bus och lek.
Både byn och berget är fyllt av saker att göra. Närmast ligger vandringsleden som börjar alldeles utanför knuten.

Från 827 sek

KIA Fjällmaraton 2019

Vi tror på att kombinera saker. Vi tror på att kombinera fjäll med löpning, vi tror på att kombinera snabba proteiner med långsam, vällagad mat och vi tror på att kombinera utmaningar med vila, prisbelönt spa och en vacker hotellmiljö. Så njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan. Det är du värd.

Från 2160 sek

Spapaket Big Bang

Koppla av och varva ner hos oss. Spapaketet innehåller både en välgörande spabehandling och en mysig övernattning i Åre på fjällvärldens enda designhotell.

Från 5 650 sek (4 personer)

Julpaket 2019

Fira in julen 2019 med oss! Koppla av, umgås och mys med nära och kära.

Från 5 700 sek i svit (4 personer)

Nyårspaket 2019/2020

Fira in det nya året med oss på Copperhill! Nyårsveckan hos oss är fullt med skidåkning, matupplevelser, roliga möten, livemusik, varm atmosfär, härligt bemötande och tid för umgänge med de du tycker om.