Your message was sent successfully

Girl Power helg med Lina Korsgren

FRÅN 1992 SEK/PERS/NATT I DEL AV SVIT

Inspirations- och träningsdagar för tjejer tillsammans med 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren.

Inför höst- och vintersäsongen 2018-2019 erbjuder vi dig möjligheten att bygga upp träningen och få tips av 2018 års Vasaloppsvinnare Lina Korsgren. Under en exklusiva ”girl power helg” tränar, analyserar och inspireras ni tillsammans. Kombinationen fjälluft, kunskap och gemenskap kommer underlätta din träningshöst. Lina Korsgren bor till vardags i Björnen Åre, ett stenkast från hotellet. Fjället är hennes arbetsplats och det är här hon lägger grunden för att vara en av de främsta långloppstjejerna i världen.

Denna exklusiv ”girl power helg” ger er möjligheten att testa på Linas vardag och blanda det bästa av världar – inspireras, träna, äta god mat, njuta av vårt spa och att bo hos oss!

Du som deltagare kommer få möjligheten att lyssna till kortare föredrag med både Lina och andra inspirerande kvinnor, springa på fjället, prova på rullskidor, träna cirkelpass med effektiva styrkeövningar samt gå skidgång i Björnens skidbackar. Under helgen kommer det finnas utrustning att låna och testa i form av löparskor, pjäxor, rullskidor och stavar.

Lägret vänder sig till tjejer i alla nivåer, du bör dock gilla att flåsa och utmana dig själv efter dina egna förutsättningar, är du dessutom en livsnjutare som uppskattar de små stunderna i livet är detta en helg för dig!

Ps. Lina lovar en lyxig goodie bag till alla deltagare.

Pris torsdag till söndag: 

Pris per person i del av svit: 5975 sek

Pris per person i del av dubbelrum:  6450 sek

Pris per person i enkelrum: 6995 sek

I ovan priser ingår:

Torsdag 20 sep: 

  •  Incheckning, introduktion, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Fredag 21 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag (dryck tillkommer)

Lördag 22 sep

  • Frukost, träning, lunch, inspirations föredrag+frukt, träning, 2 rätters middag

Söndag 23 sep

  • Frukost, avslutning, utcheckning

Under hela er vistelse har ni fri tillgång till Level Spa & Health Club

Anmälan görs via reservations@copperhill.se eller tfn 0647-14300. Max antal platser 20st. Minimum antal 7 st.

Alla våra erbjudanden

Från 824 sek

Höstlovspaket / Høstferiepakke v.41

Under det norska höstlovet erbjuder vi barnfamiljer ett paket som är skräddarsytt för att alla i familjen ska njuta och må bra. Boende i rymlig familjesvit eller dubbelrum, bad på spa och fjällnära mat ingår för allihop.

Från 824 sek

Höstlovspaket v. 44

Kom till oss och fira ett aktivt och äventyrligt höstlov i krispig och färgglada Åre. Bo i rymliga familjesviter (eller dubbelrum) njut av vårt fina spa och ta del av den fantastiska fjällnaturen som börjar precis utanför dörren.

Från 768 sek/person i del av svit

Vandringpaket sommar och höst 2019

Njut av lugnet och fjället. Precis utanför hotellet börjar vandringsleden som tar er ut i Åres natur, kom sedan tillbaka och avnjut en välförtjänt middag. 

Från 530 sek/pers/natt

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Från 543 sek

Spartan Sweden Ultra World Championship 7-11 November

För första gången någonsin äger den omtalade Spartan Ultra World Championship rum i Sverige. I november har du möjligheten att delta i en uthållighetstävling i Åres fantastiska miljö som kommer utmana din viljestyrka maximalt.

Från 2160 sek

Spapaket Big Bang

Koppla av och varva ner hos oss. Spapaketet innehåller både en välgörande spabehandling och en mysig övernattning i Åre på fjällvärldens enda designhotell.

Från 5 650 sek (4 personer)

Julpaket 2019

Fira in julen 2019 med oss! Koppla av, umgås och mys med nära och kära.

Från 5 700 sek i svit (4 personer)

Nyårspaket 2019/2020

Fira in det nya året med oss på Copperhill! Nyårsveckan hos oss är fullt med skidåkning, matupplevelser, roliga möten, livemusik, varm atmosfär, härligt bemötande och tid för umgänge med de du tycker om.

Från 1409 sek

Familjepaket Sportlov

Vårt populära familjepaket där hotellet erbjuder något för alla i familjen. Det omåttligt populära aktivitetsprogrammet CopperKids för de små, underhållning, god mat, massor av mys och spaentré under hela din vistelse. Tillgängligt under sportlovsveckorna 7, 8 och 9.

Från 1 422 sek

Familjepaket - Påsklov 2020

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, entré till spa samt aktivitetsprogram för barnen.

Bo 4 nätter betala för 3

Stay more - save more

Åres berg är fantastiska och byns atmosfär är lika unik som hotellets. Passa på att stanna 4 nätter och få den fjärde på köpet.
Vi kallar erbjudandet "Stay more - Save more". Läs mer och boka här.

Från 1625 sek

Gourmetpaketet

Detta är ett paket för dig som gärna fyller din dag med vandring, cykel eller något annat äventyr och gärna fyller kvällen med en härlig matupplevelse med en 6-rätters avsmakningsmeny.

Dubbelrum Från 1 095 sek/Natt

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.
Från 530 sek

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Från 100 sek

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via sms eller e-post.