Köp presentkort

Från 100 kr

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa.

Om erbjudandet

Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via sms eller e-post.

VÄRDE
Du bestämmer själv värdet, dock minst 100 kronor. Mottagaren bestämmer själv vad presentkortet ska användas till: boende, spa, mat eller dryck på hotellet.

Giltighet: Presentkortet gäller i två år. Mottagaren kan välja mellan att utnyttja hela beloppet på en gång eller dela upp det på flera tillfällen. Giltighetstid och saldo kan mottagaren kontrollera här på hemsidan. Giltighetstiden kan inte förlängas.

LEVERANS
Presentkortet levereras direkt via e-post.

Alla våra erbjudanden

copperhill-sportlov-2018

Familjepaket – Sportlov 2020

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta av all skidåkning och all mys som finns här. Paketet inkluderar boende, middag och spaentré under hela vistelsen samt vårt uppskattade aktivitetsprogram Copperkids för de små.

Läs mer

Åre Höstmarknad

Ta med familjen och upplev påsken hos oss i Åre. Fantastisk skidåkning i en fantastisk miljö. Vårt populära familjepaket innehåller allt från mat, spaentré, underhållning och vårt fullspäckade aktivitetsprogram för dom yngre. 

Läs mer
_I8A8446_TomasArlemo_3800px_q60

Familjepaket – Påsklov 2020

Ta med familjen och upplev påsken hos oss i Åre. Fantastisk skidåkning i en fantastisk miljö. Vårt populära familjepaket innehåller allt från mat, spaentré, underhållning och vårt fullspäckade aktivitetsprogram för dom yngre. 

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge i Åre i vinterlandskap

Stay more save more

Bo minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på hotellets ordinarie priser. Mer tid att njuta till ett lägre pris helt enkelt.

Läs mer
sessions

Åre Sessions 2020

Åre Sessions är tillbaka! Finns det något bättre sätt att avsluta vintersäsongen på än en perfekt kombination av vårväder, musik och skidåkning? Avsluta säsongen på topp och boka vårt boendepaket under den fullspäckade avslutningshelgen.

Läs mer
turpaketet

Turpaketet 2020

Är du nyfiken på turskidåkning eller är en van turskidåkare som vill utforska Åres fjällvärld? Då är detta paketet för dig!

Läs mer

Familjepaket Sommar

En fantastisk natur och ett rikt aktivitetsutbud i byn tillsammans med de ljusa nätterna, hotellets vällagade mat och prisbelönta spa gör Copperhill Mountain Lodge och Åre till det perfekta resmålet även på sommaren. Detta paket är speciellt framtaget för dig som vill uppleva fjällen tillsammans med familjen.

Läs mer
vandring-are-2018-1280px

Vandringspaket

Allt fler människor upptäcker tjusningen med sommarfjällen. Att ta del av de färgsprakande fjällen är enklare än vad många tror. Copperhill Mountain Lodge har bland annat walk in/walk out till några av alla vackra turer som finns i Årefjällen.

Läs mer
copperhill-spa-pool-bath-relax

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.

Läs mer
Bild_erbjudande_fjallmaraton

KIA Fjällmaraton 24 juli – 2 augusti 2020

Njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan.

Läs mer
BMW

Travel green

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Läs mer
_S0A7066-small

ÅEC- Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Skandinaviens första och största multisporttävling erbjuder vi er boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

Läs mer
jul-are-copperhill

Julpaket 2020

Upplev en jul full med liv, omhändertagande service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför hotellentrén är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd. Njut av julen och julledigheten med god mat, stora härliga sviter, en varm atmosfär, ett magiskt spa och vår uppskattade barnklubb Copperkids.

Läs mer
nyar-are-copperhill

Nyårspaket 2020/2021

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! Du får uppleva en sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid för umgänge med de du tycker om.

Läs mer
_22A5076

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Läs mer
gourmetpaketet3

Gourmetpaketet

Kom och upplev en fantastisk fjällnatur och smaksensation utöver det vanliga! Detta är paketet för dig som vill uppleva fjällvärlden och njuta av högklassisk mat.

Läs mer
Hostlovspaket

Familjepaket – Höstlov

Kom och upplev en fantastisk fjällnatur och smaksensation utöver det vanliga! Detta är paketet för dig som vill uppleva fjällvärlden och njuta av högklassisk mat.

Läs mer
Scroll to Top