Love is in the air | Exklusivt erbjudande

Välkommen till Copperhill Mountain Lodge! Detta är ett exklusivt erbjudande för dig som reste med BRA flyg under Alla hjärtans dag. Det finns flera sätt att uppleva den magiska fjällvärlden på, oavsett om du bokar ett rum, spabehandling eller vill njuta av Åres bästa restaurang här hos oss, så lovar vi dig en fjällupplevelse i toppklass.

Om erbjudandet

Hotell

Få 15% rabatt på rum när du bokar under utvalda datum. Gäller t.o.m. 13 december 2020. Boka genom kalendern nedan.

Bästa pris hittar du på webben

Spa

Boka Ansiktsbehandling de Lux från 50 min och få en gåva värde 395 SEK. Pris Ansiktsbehandling de Lux från 1050 SEK. Boka behandling genom att maila spa@copperhill.se och ange koden LOVE. Gäller t.o.m. 13 december 2020.

Restaurangen

Vid bokning av bord i restaurangen ingår en alkoholfri drink för samtliga i sällskapet. Boka bord genom att maila restaurant@copperhill.se och ange koden LOVE. Gäller fr.o.m. 15 april t.o.m. 13 december 2020.

Konferens

Boka konferens inkl. logi, lunch, 2x fika, konferensrum och middag för 1765 SEK/person. Boka via meetings@copperhill.se och ange koden ”LOVE”. Gäller t.o.m. 13 december 2020.

Alla våra erbjudanden

Vandring

Stay more – save more

Unna dig sommarens och höstens klara fjälluft! Bo hos oss minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på ordinarie rumspris.

Läs mer
summer-hiking-view-people-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar en skön säng på hotellet.

Läs mer
Presentkort badkar

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
food-hands-spoon-restaurant-copperhill-mountain-lodge

Gourmetpaketet

Kom och upplev en fantastisk smaksensation och fjällnatur utöver det vanliga! Njut av fantastiska smaker och allt vad fjällvärlden har att erbjuda.

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
summer-road-copperhill-mountain-lodge

Travel green

Boka detta paket och ta tåget till Åre så får du låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer.

Läs mer
Bil på myllret av människor under Åre Höstmarknad

Åre Höstmarknad

Besök Åre höstmarknad och upplev ett färgsprakande Åre. Höstmarknadshelgen bjuder på en härlig, frisk och händelserik fjällhelg.

Läs mer
woman-child-biking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Höstlovspaket 2020

Upplev ett aktivt och äventyrligt höstlov i ett krispigt och färgglatt Åre. Bo rymligt, njut av vårt fina spa och ta del av en fantastiska fjällnatur.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
winter-night-hotel-sign-copperhill-mountain-lodge

Nyårspaketet 20/21

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
winter-skier-slope-are-copperhill-mountain-lodge

Sportlov 2021

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta av all skidåkning och ha en mysig stund med familjen.

Läs mer
winter-hotel-sun-lift-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2021

Upplev påsken med fantastisk skidåkning, vidunderliga vyer, god mat, lyxiga spastunder och fullspäckat med aktiviteter för barnen.

Läs mer
Scroll to Top