Möhippa i Åre

Från 950 SEK/pers/natt (vid 8 personer), totalt 7600 SEK/rum/natt

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Samla väninnorna och kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder på spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Om erbjudandet

Bo tillsammans i vår härliga Gold Deluxe svit på 110 kvm med bländande utsikt över Åreskutan. Med ett rymligt och härligt sällskapsrum med sittgrupp, en stor separat matplats och balkong  möjliggör sviten för mysiga stunder att umgås. När ni är redo att lämna sviten  väntar privatspa med härlig relax och spabad, självklart har ni även tillgång till vårt stora spa med panoramafönster mot de majestätiska fjällen. Här  njuter ni av inomhus- och utomhuspooler, sköna relaxytor, bastur samt behandlingsrum för välgörande massage och behandlingar för den som önskar.

Vill ni skämma bort bruden lite extra med en behandling, drinkar, mat eller kanske överraska med en aktivitet? Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy er vistelse så att det blir just er drömhippa.

I paketet ingår:
– Boende i Guldsvit (upp till 8 personer)
– Champagne & snacks på rummet vid ankomst
– Privat spa i två timmar

Pris: 950 SEK/pers/natt (vid bokning för 8 personer), totalt 7600 SEK/rum/natt.

Skicka din bokningsförfrågan nedan (priset gäller för perioden maj-juli). Gällande övriga datum, skicka in en bokningsförfrågan så återkommer vi med priser inom kort. 

I paketet ingår

Alla våra erbjudanden

Karolina Klüft styrka

Tränings- och inspirationshelg

Andas höstens friska fjälluft, delta i träningspass och föreläsningar med Karolina och Patrik Klüft och njut välkomponerad mat baserad på lokala råvaror. Höstens bästa vitamininjektion!

Läs mer
Spa lila skuta

Stay More – Save More

Mer tid att njuta till mindre kostnad- bo hos oss minst tre nätter och erhåll 30% rabatt på rumspriset.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

The Getaway

Paketet som ger dig bästa möjliga förutsättningarna för att riktigt kunna koppla av. The Getaway inkluderar allt du behöver!

Läs mer
copperhill_julpaket (1)

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

COPPERCHILL

Checka in hos oss under en förmiddag och njut av frukost, spa och lunch. Copperchill helt enkelt.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge-Summer

Gourmetpaketet

Njut av allt vad fjällvärlden har att erbjuda- från utsikten över dalen till vandringslederna som utgår direkt från hotellet och de lokala råvarorna i din 5-rättersmeny

Läs mer
Sommrväg skutan

Travel green

Ta tåget till Åre, bo os oss minst tre nätter och låna en BMW-hybrid gratis under två dagar. Boka vårt Travel Green paket!

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Sportlov 2022

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta till fullo av skidåkning, god mat och avkoppling med familjen

Läs mer
winter-friends-skiing-cross-country-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2022

Upplev påsken i Åre med långa, ljusa dagar, fantastisk skidåkning god mat, lyxiga stunder på spa och aktiviteter för barnen.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2021

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Nyårspaketet 21/22

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
Scroll to Top