Styggdalen med Wildsided och Houdini

Från 1398kr/person (2 nätter i 8-bäddssvit)

Ta med kompisgänget eller kollegorna och upplev en vandring bortom markerade leder i vilda Styggdalen tillsammans med Houdini och Wildsided

Om erbjudandet

Kombinera det bästa av två världar! God mat, spa, loungehäng och drinkar i baren med vandring och överlevnadstips bortanför Åredalen och de markerade lederna. På lördag morgon blir ni upphämtade för transport till Styggdalen som bjuder på dramatisk och storslagen natur.

Guide på vandringen genom Styggdalen är Jonas Magnusson. Hans företag Wildsided är baserat i Åre och specialiserar sig på exklusiva friluftsaktiviteter och fjällturer i små grupper, både sommar och vinter. Jonas är certifierad fjälledare sommar och vinter och sitter bland annat i styrelsen för SFLO – Svenska fjälledarorganisationen. Med detta paket kan du resa riktigt lätt då Houdini står för utlåning av såväl skalkläder och mellanlager för de som önskar. Vandringskängor eller stövlar tar du med själv (gymnastikskor rekommenderas inte)

Vandringen är ca. 8,5 km. lång och innehåller enklare vad, några branta partier och delvis svårframkomlig terräng.

Pris: Från 1398kr/person (2 nätter i 8-bäddssvit)

Bästa pris hittar du på webben

I paketet ingår

Alla våra erbjudanden

Vandring

Stay more – save more

Unna dig sommarens och höstens klara fjälluft! Bo hos oss minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på ordinarie rumspris.

Läs mer
summer-hiking-view-people-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar en skön säng på hotellet.

Läs mer
Tomas Arlemo höst

Höstmys

Unna dig en helg när fjällen är som allra vackrast i all sin färgprakt. Kliv på vandringsleden direkt utanför dörren och se fram emot en 4-rätters specialkomponerad höstmeny till middag. Hösthelg när den är som bäst!

Läs mer
Presentkort badkar

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
food-hands-spoon-restaurant-copperhill-mountain-lodge

Gourmetpaketet

Kom och upplev en fantastisk smaksensation och fjällnatur utöver det vanliga! Njut av fantastiska smaker och allt vad fjällvärlden har att erbjuda.

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
summer-road-copperhill-mountain-lodge

Travel green

Boka detta paket och ta tåget till Åre så får du låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer.

Läs mer
woman-child-biking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Höstlovspaket 2020

Upplev ett aktivt och äventyrligt höstlov i ett krispigt och färgglatt Åre. Bo rymligt, njut av vårt fina spa och ta del av en fantastiska fjällnatur.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
winter-night-hotel-sign-copperhill-mountain-lodge

Nyårspaketet 20/21

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
winter-skier-slope-are-copperhill-mountain-lodge

Sportlov 2021

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta till fullo av skidåkning, god mat och avkoppling med familjen

Läs mer
winter-hotel-sun-lift-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2021

Upplev påsken i Åre med långa, ljusa dagar, fantastisk skidåkning god mat, lyxiga stunder på spa och aktiviteter för barnen.

Läs mer
Scroll to Top