Your message was sent successfully

Travel light

FRÅN 747 SEK/PERS/NATT

Hyr skalkläder och minimera din miljöpåverkan

Travel light-paketet är ett samarbete med våra vänner Houdini Sportswear som går ut på att du som gäst hyr dina skidkläder här hos oss. Rent praktiskt innebär det att det ligger ett vackert färgkoordinerat skalset i din storlek på sängen när du kommer fram till oss. Självklart gäller paketet för hela familjen, oavsett storlek. Genom att hyra kläder gör du miljön en tjänst, samtidigt som du slipper släpa på hela familjens utrustning på tåget. Houdinis skalkläder har vunnit priser för sin innovation och miljömedvetenhet och är dessutom de absolut snyggaste skidkläderna vi någonsin sett.

Alla Houdinis skalkläder är fluorkarbonfria och lika återvinningsbara som en PET-flaska.

Hyrespriser skalplagg
1 del, byxa eller jacka
Fre-mån morgon 400 sek
Ons kväll-mån morgon 600 sek
Hel vecka 800 sek

2 delar, byxa och jacka
Fre-mån morgon 700 sek
Ons kväll-mån morgon 1100 sek
Hel vecka 1400 sek

Pris boende
Fr 747 se/pers/natt

Alla våra erbjudanden

Familjepaket Sportlov 2020

Vårt populära familjepaket där hotellet erbjuder något för alla i familjen. Det omåttligt populära aktivitetsprogrammet CopperKids för de små, underhållning, god mat, massor av mys och spaentré under hela din vistelse. Tillgängligt under sportlovsveckorna 7, 8 och 9.

Familjepaket - Påsklov 2020

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, entré till spa samt aktivitetsprogram för barnen.

Stay more - save more

Gott om plats på berget, obefintliga liftköer och en riktigt bra hotelldeal. Bo minst tre nätter söndag-torsdag och få 20% rabatt på hela vistelsen. Vi kallar det "Stay more - Save more". Läs mer och boka här.

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Vandringspaketet

Upptäck den fantastiska sommaren i fjällen genom våra lättillgängliga vandringsleder för hela familjen och i alla svårhetsgrader.
När du njutit klart av fjället väntar fjällvärldens enda designhotell på att få ta hand om dig.

Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Skandinaviens första och största multisporttävling erbjuder vi er boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

KIA Fjällmaraton

Njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan.

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, omhändertagande service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför hotellentrén är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd. Njut av julen och julledigheten med god mat, stora härliga sviter, en varm atmosfär, ett magiskt spa och vår uppskattade barnklubb Copperkids.

Nyårspaket 2020/2021

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! Du får uppleva en sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid för umgänge med de du tycker om.

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via e-post.