Workout Åre

25-28 maj 2023

Efter årets succé står vi återigen värd för Workout Åre 2023. Kom och upplev det bästa av två världar- utmanande träning varvat med avkoppling och högklassig mat på fjällvärldens designhotell. 
 

Om erbjudandet

Gäster, leverantörer och arrangörer är överens: Första året för Workout Åre på Copperhill Mountain Lodge blev succé! Därför har vi redan beslutat att vi kör nästa år igen. Säkra din plats redan nu till  vårens bästa energiboost 25-28 maj. Helgen bjuder på massvis med träningsklasser och inspirationsföreläsningar varvat med spa, härligt häng och vällagade middagar. 

Paketpriset gäller fredag-söndag och inkluderar boende, helpension samt inträde till spa. Tips! Ju större rum ni bokar och fyller, desto billigare blir priset per person- prisexempel: Bor ni 8 personer i ett rum betalar ni endast 2495 kr/person för hela helgen inkl. måltider. Samla kompisgänget och kom upp!

Obs! Det går även utmärkt att boka in torsdagsnatten, då ingår rum+ frukost i priset. 

Biljetterna till passen släpps 9 juni och bokas via Workout Åre:s hemsida

Se pris och boka här

I paketet ingår

Alla våra erbjudanden

winter-friends-skiing-cross-country-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2023

Upplev påsken i Åre med långa, ljusa dagar, fantastisk skidåkning, vällagad mat och lyxiga stunder på spa

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

We Love Sundays

Vi älskar söndagar! Vi hedrar dagen genom att erbjuda ett riktigt bra pris på boende och middag. Gör söndag till din favoritdag också!

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

The Getaway

Paketet som ger dig bästa möjliga förutsättningarna för att riktigt kunna koppla av. The Getaway inkluderar allt du behöver!

Läs mer
copperhill-fooddrinks-25

Stay More – Save More

Mer tid att njuta till mindre kostnad- bo hos oss minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på rumspriset.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

COPPERCHILL

Checka in hos oss under en förmiddag och njut av frukost, spa och lunch. Copperchill helt enkelt.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge-Summer

Gourmetpaketet

Njut av allt vad fjällvärlden har att erbjuda via hike in – hike out från hotellet, spa med fantastisk utsikt över Åreskutan och de lokala råvarorna i din 6-rättersmeny.

Läs mer
Presentkort badkar

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
default

Padelpaketet

Kombinera vandring, spa och goda middagar med med ett padelpass på nyöppnade Åre sportcenter.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2023

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Nyårspaketet 23/24

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Sportlov 2023

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta till fullo av skidåkning, god mat och avkoppling med familjen

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
summer-people-hiking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar spa, vällagad mat och en skön säng på hotellet.

Läs mer
Rulla till toppen