Unika konferenser i fjällen

Konferera i Åre med fjällvärlden direkt utanför dörren och låt Åres mest spännande konferensrum förvandlas dina möten, konferenser och event till oförglömliga upplevelser i världsklass.

Hos oss kombineras flexibla lösningar för både mindre och större grupper med en unik miljö som gnistrar kreativitet på dagarna och bjuder på välförtjänt avkoppling i backen, spat och i vår White Guide-listade restaurang, där lokala råvaror tar huvudrollen. Våra välutrustade lokaler med sköna stolar, magnifik utsikt över fjällen och all teknik du behöver huserar upp till 600 personer. Planerar du kick-off, en festlig middag eller bröllop har du också hittat rätt. Vi tar hand om allt från fika för fyra personer till storslagna uppsättningar, så att du, dina gäster, kunder och medarbetare kan fokusera på det ni är här för – och njuta av allt hotellet och Åre har att erbjuda. Våra portar står öppna året runt.

Högeffektiva konferenser uppe bland molnen

Vi erbjuder en exklusiv blandning av arkitektur, gastronomiska upplevelser och Åres vackra fjällvärld. Som gjort för unika möten.

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper…

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper. Vår spektakulära lobby med 27 meter i takhöjd, stora konferens- och festlokaler, lounger och en terrass med magisk utsikt över Åredalen gör ditt event till en upplevelse utöver det vanliga.

Flexibla lösningar I en spektakulär miljö

Möjligheterna på Copperhill Mountain Lodge är närmast oändliga. Vare sig du tillhör ett sällskap om 4 eller 600 personer, hjälper vi dig att hitta den perfekta inramningen.

En fantastisk dag I en fantastisk miljö

Fira er kärlek i en enastående miljö med fjällidyllen i bakgrunden och ett hotell som gör er bröllopsdag till en vacker dag att minnas.

Kontakta oss!

För offert eller för att få en presentation av fjällvärldens mest spännande konferens- och eventanläggning, kontakta oss på
meetings@copperhill.se eller tel: 073-0586926

 

Scroll to Top