Unika konferenser i fjällen

Konferera i Åre med fjällvärlden direkt utanför dörren och låt Åres mest spännande konferensrum förvandla dina möten, konferenser och event till oförglömliga upplevelser i världsklass.
Kontakta oss redan idag på meetings@copperhill.se

"Vi har aldrig fått så mycket gjort samtidigt som det känns som vi varit på semester" är en ganska vanlig kommentar vi får av företag som konfererat hos oss. Vare sig du söker efter ett styrelserum för fyra personer eller vill hyra hela hotellet exklusivt vet vi att vi kan leverera en upplevelse där ni får ut mesta möjliga av er tid tillsammans. 

Högeffektiva konferenser uppe bland molnen

Vi erbjuder en exklusiv blandning av arkitektur, gastronomiska upplevelser och Åres vackra fjällvärld. Som gjort för unika möten.

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper…

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper. Vår spektakulära lobby med 27 meter i takhöjd, stora konferens- och festlokaler, lounger och en terrass med magisk utsikt över Åredalen gör ditt event till en upplevelse utöver det vanliga.

Flexibla lösningar I en spektakulär miljö

Möjligheterna på Copperhill Mountain Lodge är närmast oändliga. Vare sig du tillhör ett sällskap om 4 eller 600 personer, hjälper vi dig att hitta den perfekta inramningen.

En fantastisk dag I en fantastisk miljö

Fira er kärlek i en enastående miljö med fjällidyllen i bakgrunden och ett hotell som gör er bröllopsdag till en vacker dag att minnas.

Kontakta oss!

För offert eller för att få en presentation av fjällvärldens mest spännande konferens- och eventanläggning, kontakta oss på
meetings@copperhill.se eller tel: +46 647-140 00

 

Rulla till toppen

Erbjudande utvalda datum

Konferera, bo och ät för endast
2195 SEK/person!