Your message was sent successfully

En glädjefylld dag
att minnas

Bröllop i Åre

Fira er kärlek i en enastående miljö med fjällidyllen i bakgrunden och ett hotell som gör er bröllopsdag till en vacker dag att minnas.

Att fira bröllop på Copperhill Mountain Lodge känns som en bröllopspresent i sig. Oavsett årstid kan vi erbjuda er en fantastisk inramning för er stora dag. Den storslagna naturen utanför fönstret, vårt unika hotell och era nära och kära – tillsammans skapar vi ett minne för livet. Ni kommer att älska vår utsökta meny och den underbara festvåningen med scen för liveuppträdanden och generöst med plats för att roa sig till musiken. Efter kvällens alla festligheter, väntar en god natts sömn i våra lyxiga rum och sviter innan det är dags att avnjuta en härlig frukost.

Vill ni koppla av en stund i vårt privatspa, skräddarsy er bröllopsmeny eller kanske göra en storstilad entré på vår helikopterplatta? Vi ordnar det mesta för både stora och små sällskap. Både på hotellet och i The Villa.

Under sommar- och höstsäsongen har ni alla möjligheter att anpassa era upplevelser utifrån era önskemål. Om ni drömmer om ett vinterbröllop under högsäsong (december-april), tar vi emot bokningar på minst tre nätter (torsdag till söndag) om ni vill bo över helgen.

Skicka en bröllopsförfrågan så hjälper vi er.