Nöjda gäster, lyckade fester

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper. Vår spektakulära lobby med 34 meter i takhöjd, stora konferens- och festlokaler, lounger och en terrass med magisk utsikt över Åredalen gör ditt event till en upplevelse utöver det vanliga.

Exklusiva event

Möjligheterna på Copperhill Mountain Lodge är närmast oändliga. Vare sig du tillhör ett sällskap om 4 eller 600 personer, hjälper vi dig att hitta den perfekta inramningen. Genom åren har vi arrangerat allt från modevisningar, billanseringar och banketter med cirkusuppträdanden till bokreleaser, födelsedagsfester och vernissage. Alltid med största omsorg om förstklassigt utseende, funktion och tillgänglighet.

Vill du vara riktigt privat passar The Villa utmärkt — 700 kvm ren lyx där du kan boka allt från självhushåll till samtliga måltider med privat kock.

Konferensbokningen

Vi älskar att snacka möten och events- stort som smått! 

KONTAKT

Maila oss på meetings@copperhill.se så hjälper vi dig att skapa ett oförglömligt event!

 

PERIOD: OKTOBER-DECEMBER

En glittrande julfest 730 m.ö.h.

Samla kollegorna till en julfest utöver det vanliga på Åres unika designhotell. Under stjärnhimlen på terrassen serveras en varm fördrink runt den sprakande elden, och därefter avnjuts en 3-rätters julinspirerad meny i kopparlampornas varma sken i restaurangen. Om det sedan blir röj på dansgolvet eller avslappnat barhäng, bestämmer ni. 

När kvällen lider mot sitt slut sover ni gott i sköna sängar innan det är dags för den generösa frukostbuffén, och kanske även en avslappnande spastund, innan hemfärd.

Kontakta oss redan idag så skräddarsyr vi er drömfest!

Rulla till toppen