Nöjda gäster, lyckade fester

En bra lokal gör ingen fest. Men det hjälper. Vår spektakulära lobby med 34 meter i takhöjd, stora konferens- och festlokaler, lounger och en terrass med magisk utsikt över Åredalen gör ditt event till en upplevelse utöver det vanliga.

Exklusiva event

Möjligheterna på Copperhill Mountain Lodge är närmast oändliga. Vare sig du tillhör ett sällskap om 4 eller 600 personer, hjälper vi dig att hitta den perfekta inramningen. Genom åren har vi arrangerat allt från modevisningar, billanseringar och banketter med cirkusuppträdanden till bokreleaser, födelsedagsfester och vernissage. Alltid med största omsorg om förstklassigt utseende, funktion och tillgänglighet.

Vill du vara riktigt privat passar The Villa utmärkt — 700 kvm ren lyx där du kan boka allt från självhushåll till samtliga måltider med privat kock.

Konferensbokningen

Vi älskar att snacka möten och events- stort som smått! 

KONTAKT

Maila oss på meetings@copperhill.se så hjälper vi dig att skapa ett oförglömligt event!

 

En glittrande julfest 730 m.ö.h.

Samla kollegorna till en julfest utöver det vanliga på Åres unika designhotell. Njut av en julinspirerad 3-rätters middag i toppklass ackompanjerad av stämningsfull livemusik. Upplev en oförglömlig kväll fylld av skratt, god mat och härlig stämning.

Datum
  • Lördag 24 november
  • Lördag 30 november
  • Lördag 7 december
Julfestpaket

• Julinspirerad 3-rätters middag med livemusik
• Övernatting (i dubbelrum)
• Frukost
• Entré till spa

Pris från 2 985 SEK/person

Erbjudandet gäller utvalda datum 2024 när du bokar en grupp på minst 35 deltagare. Är ni ett större företag som önskar egen lokal – vänligen kontakta oss för offert.

Boka

Kontakta Julia Svalling, meetings@copperhill.se

Rulla till toppen