Your message was sent successfully

Unika konferenser
i fjällen

Inspirerande möten

Vi erbjuder en exklusiv blandning av arkitektur, gastronomiska upplevelser och Åres vackra fjällvärld. Som gjort för unika möten.

Vi älskar kontraster och jobbar lika gärna med stora lanseringar som med små uppsättningar. Hos oss hittar du både häpnadsväckande vyer och mysiga inomhusmiljöer – allt för att inspirera till kreativa möten, effektfulla konferenser och förändrande kick-offs som passar lika bra till er som är en dynamisk startup eller en stor organisation. Och framför allt älskar vi att ta hand om våra gäster. Det gör vi med värme, kunskap och personlig service.

Med den senaste tekniken, flexibla lokaler och vår kunniga personal, maximerar ni er vistelse i Åre och skapar mervärde för ert företag. Efter det flitiga arbetet väntar härliga utmaningar på fjället – en perfekt miljö för teambuildingaktiviteter. Downhill, snökite, natursköna vandringsleder och en tur med den klassiska bergbanan är bara några av många roliga upplevelser i Åre. På kvällen, med rosiga kinder och trötta ben, är det dags för rogivande avkoppling i vårt prisbelönta spa, följt av en delikat måltid serverad i kopparljusens varma sken. Vår afterski bjuder på skönt loungehäng – ofta med livemusik och en fantastisk cocktailbar. Vi utlovar helt enkelt oförglömlig atmosfär i fjällvärldens enda designhotell.

Snabba fakta
  • Fullskalig konferens- och eventanläggning, öppen hela året
  • Kapacitet för 600 personer i 9 flexibla lokaler
  • 420 bäddar i dubbelrum alt. 197 i enkelrum
  • Unika eventytor för utställning, lansering, show etc.
  • Skidbackar och vandringsleder direkt utanför dörren
  • Stort utbud av aktiviteter året om

C1–C3 konferenslokaler

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.

C4–C6 konferenslokaler

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för 15-90 personer.

Irma & Nuria

2 exklusiva styrelserum med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Irma tar 17 personer och Nuria 9. Fungerar utmärkt som grupprum, styrelserum eller för andra mindre sittningar.

Coppermine festvåning

Vår stämningsfulla festvåning Coppermine hämtar inspiration från anrika gruvtraditioner. Med plats för 220 sittande gäster, scen och bar, dukas festlokalen upp för banketter, julbord, bröllopsmiddagar och shower.

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och gemenskap. Miljöerna passar bra för fikapauser, grupparbeten och mingel.

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

The Villa

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.

Kontakta någon av våra utesäljare

För att få en presentation av fjällvärldens mest spännande konferens- och eventanläggning, kontakta gärna någon av
våra företagssäljare som finns i Trondheim och Östersund/Åre.

Director of Sales

Mia Jonsson

+46 72 204 67 82
mia.jonsson@copperhill.se

Norge

Monica Mollan Hansen

Vid förfrågningar vänligen kontakta meetings@copperhill.se

Bokningsförfrågan