Unika konferenser i fjällen

Vi erbjuder en exklusiv blandning av arkitektur, gastronomiska upplevelser och Åres vackra fjällvärld. Som gjort för unika möten.

Inspirerande möten

Vi älskar kontraster och jobbar lika gärna med stora lanseringar som med små uppsättningar. Hos oss hittar du både häpnadsväckande vyer och mysiga inomhusmiljöer – allt för att inspirera till kreativa möten, effektfulla konferenser och förändrande kick-offs som passar lika bra till er som är en dynamisk startup eller en stor organisation. Och framför allt älskar vi att ta hand om våra gäster. Det gör vi med värme, kunskap och personlig service.

Med den senaste tekniken, flexibla lokaler och vår kunniga personal, maximerar ni er vistelse i Åre och skapar mervärde för ert företag. Efter det flitiga arbetet väntar härliga utmaningar på fjället – en perfekt miljö för teambuildingaktiviteter. Downhill, snökite, natursköna vandringsleder och en tur med den klassiska bergbanan är bara några av många roliga upplevelser i Åre. På kvällen, med rosiga kinder och trötta ben, är det dags för rogivande avkoppling i vårt prisbelönta spa, följt av en delikat måltid serverad i kopparljusens varma sken. Vår afterski bjuder på skönt loungehäng – ofta med livemusik och en fantastisk cocktailbar. Vi utlovar helt enkelt oförglömlig atmosfär i fjällvärldens enda designhotell.

SNABBA FAKTA

 • Fullskalig konferens- och eventanläggning, öppen hela året
 • Kapacitet för 600 personer i 9 flexibla lokaler
 • 420 bäddar i flerbäddsrum (200 i separata rum)
 • Unika eventytor för utställning, lansering, show etc.
 • Skidbackar och vandringsleder direkt utanför dörren
 • Stort utbud av aktiviteter året om

 

Konferenserbjudande i april & maj

Vårvintern är Åres femte och absolut skönaste årstid med långa ljusa dagar, behaglig temperatur och solstrålar som värmer. Hela dalen bjuder på roliga och utmanande teambuildingaktiviteter och på fjället åker ni alpint, längdskidor eller bara njuter i en solgrop.

Våra konferenslokaler med storslagen utsikt över Åres vackra natur bjuder in till inspirerande möten och workshops. På vårt prisbelönta spa med utomhus- och inomhuspooler, bastur och relaxytor hittar ni avslappning och återhämtning. I restaurangen erbjuder vi smakfulla middagar i kopparlampornas varma sken.
Vi lovar att ni kommer få en oförglömlig upplevelse på fjällvärldens enda designhotell.

Datum
 • 14-21 april
 • 25-28 april
 • 3-5 maj
 • 10-12 maj
Paketpris
 • Eget sovrum i del av Copperrum
 • Frukost
 • För- och eftermiddagsfika
 • Lunch
 • 2-rätters middag
 • Konferenslokal
 • Entré till spa förmiddagar

Från 2 450 SEK/person och natt inkl. moms. 

Gäller utvalda datum i april och maj 2024 när du bokar en grupp på minst 10 deltagare (ej provisionsberättigade).

Kontakta oss så skräddarsyr vi ert upplägg!
Tel: +46 73-058 69 26
Mail: meetings@copperhill.se 

Konferensbokningen

Välkommen att kontakta konferensbokningen på hotellet för information och bokning av möten och evenemang på Copperhill Mountain Lodge.

KONTAKT

Hör av dig till oss så diskuterar vi bästa möjliga upplägg!
Tel: +46 73-058 69 26
Mail: meetings@copperhill.se 

Bokningsförfrågan

Alla rum

The Villa

En unik ski lodge med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.
Läs mer

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185cm. breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränsen för ditt event.
Läs mer

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och social samvaro.
Läs mer

Coppermine Co. festvåning

På hotellets medre plan ligger vår festvåning Coppermine Co., som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Copper Mine Co. som verkade på platsen ...
Läs mer

Konferenslokal Irma & Nuria

Två exklusiva styrelserum med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Irma tar 17 personer och Nuria 9. Fungerar utmärkt som grupprum, styrelserum eller för andra mindre sittningar.
Läs mer

Konferenslokal C4-C6

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för ...
Läs mer

Konferenslokal C1-C3

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.
Läs mer
Rulla till toppen