Coppermine Co. festvåning

På hotellets bottenvåning ligger vår festvåning Coppermine Co., som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Copper Mine Co. som verkade på platsen för hundra år sedan.

Rumsinformation

Idag dukar vi upp till banketter, julbord, konferenser och middagar här. Lokalen har även en bar och en scen för musikuppträdanden.

BESKRIVNING AV LOKALEN

  • Festlokal för 220 sittande
  • Scen och bar
  • Bilar kan köras in
  • Kök
  • Egen entré
  • Även konferenslokal
  • Projektor

Konferensbokningen

Välkommen att kontakta konferensbokningen på hotellet för information och bokning av möten och evenemang på Copperhill Mountain Lodge.

KONTAKT

Telefon: +46 647-143 00
E-post: meetings@copperhill.se

Coppermine co.
Storlek 215 m²
Middag 220 p
Längd 26 m
Bredd 12,5/6 m
Takhöjd 3 m
Dagsljus Ja

Alla rum

The Villa

En unik ski lodge med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.
Läs mer

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185cm. breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränsen för ditt event.
Läs mer

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och social samvaro.
Läs mer

Konferenslokal Irma & Nuria

Två exklusiva styrelserum med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Irma tar 17 personer och Nuria 9. Fungerar utmärkt som grupprum, styrelserum eller för andra mindre sittningar.
Läs mer

Konferenslokal C4-C6

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för ...
Läs mer

Konferenslokal C1-C3

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.
Läs mer
Rulla till toppen