Your message was sent successfully

Coppermine Co.
festvåning

På hotellets bottenvåning ligger vår festvåning Coppermine Co., som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Copper Mine Co. som verkade på platsen för hundra år sedan.

Idag dukar vi upp till banketter, julbord, konferenser och middagar här. Lokalen har även en bar och en scen för musikuppträdanden.

BESKRIVNING AV LOKALEN
  • Festlokal för 220 sittande
  • Scen och bar
  • Bilar kan köras in
  • Kök
  • Egen entré
  • Även konferenslokal
  • Projektor
COPPERMINE CO.
Storlek215 m²
Middag220
Längd26 m
Bredd12,5/6 m
Takhöjd3 m
DagsljusJa
GALLERI
PLANRITNINGAR

Våra rum

C1–C3 konferenslokaler

På hotellets bottenvåning ligger vårt största mötesrum, som har plats för upp till 400 personer.

C4–C6 konferenslokaler

På hotellets entréplan ligger tre mötesrum, alla med panoramafönster mot Åreskutan. Det största rummet kan delas av till två mindre.

Irma & Nuria

2 helt nybyggda styrelserum med fantastisk utsikt mot fjällvärlden. 
Irma tar 17 personer och Nuria 9. Perfekta som grupprum, styrelserum eller andra mindre sittningar.

Coppermine festvåning

På hotellets bottenvåning ligger vår festvåning Coppermine som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Coppermine Co.

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och gemenskap. Miljöerna passar bra för fikapauser, grupparbeten och mingel.

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar som är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

The Villa

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.