Your message was sent successfully

Lobbyn – spektakulär miljö med högt i tak

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar som är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

Om man tänker stort är det bara fantasin som sätter gränserna. I vår lobby har vi haft både modeshower med catwalk, dukat upp till galamiddag, haft luftshower (29 meter i takhöjd) och lanserat bilar. Om man tänker smått så går det utmärkt att slå sig ner i en soffgrupp för grupparbete, fördrink eller mysigt mingel.

Beskrivning av lobbyn
  • 29 meter takhöjd
  • Passar banketter, shower, catwalks, lanseringar
  • Bilar kan köras in
  • Trådlöst wifi
GALLERI
PLANRITNING

Våra rum

C1–C3 konferenslokaler

På hotellets bottenvåning ligger vårt största mötesrum, som har plats för upp till 400 personer.

C4–C6 konferenslokaler

På hotellets entréplan ligger tre mötesrum, alla med panoramafönster mot Åreskutan. Det största rummet kan delas av till två mindre.

Irma & Nuria

2 helt nybyggda styrelserum med fantastisk utsikt mot fjällvärlden. 
Irma tar 17 personer och Nuria 9. Perfekta som grupprum, styrelserum eller andra mindre sittningar.

Coppermine festvåning

På hotellets bottenvåning ligger vår festvåning Coppermine som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Coppermine Co.

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och gemenskap. Miljöerna passar bra för fikapauser, grupparbeten och mingel.

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar som är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

The Villa

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.