Your message was sent successfully

The Villa

Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer.

Beskrivning av THE VILLA
  • Mötesrum för upp till 14 personer
  • Cocktail för upp till 30 gäster
  • 14+2 bäddar
  • 700 kvadratmeter
  • Bastu och gym
  • Kök
  • Säkra möten – ingen överhör eller stör
DAGKONFERENS

Beskrivning: Tillgång till konferenslokal, fika och konferenslunch serverad i THE VILLA.
Antal: Max 14 personer

SITTANDE MIDDAG

Beskrivning: Traditionell sittande middag med mat och dryck. Välj mellan tre och åtta rätter (avsmakningsmeny). Kock och servitör/sommelier ingår.
Antal: Max 16 personer

BUFFÉ

Beskrivning: Menyn utformas efter gästens önskemål. Kostnad för kock och serveringspersonal tillkommer.
Antal: 14–30 gäster

COCKTAIL

Cocktailmottagning med snittar och dryck. Passar som förrätt/fördrink innan gästerna promenerar upp till hotellet för en traditionell middag.

GALLERI

Våra rum

C1–C3 konferenslokaler

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.

C4–C6 konferenslokaler

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för 15-90 personer.

Irma & Nuria

2 exklusiva styrelserum med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Irma tar 17 personer och Nuria 9. Fungerar utmärkt som grupprum, styrelserum eller för andra mindre sittningar.

Coppermine festvåning

Vår stämningsfulla festvåning Coppermine hämtar inspiration från anrika gruvtraditioner. Med plats för 220 sittande gäster, scen och bar, dukas festlokalen upp för banketter, julbord, bröllopsmiddagar och shower.

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och gemenskap. Miljöerna passar bra för fikapauser, grupparbeten och mingel.

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

The Villa

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.