Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Gruppaktiviteter

Aktiviteter för grupper

Hos oss hittar du en mångfald av aktiviteter och upplevelser året om, inte bara utanför dörren utan även inom hotellets väggar. Ni kan åka skoter, hundspann eller skidor med start direkt utanför hotellet.

Eller stanna inne i värmen och låta hotellets aktivitetsledare sätta fart på gruppen. Utbudet av aktiviteter varierar med säsong, väder och vind, men har alltid naturen som självklar utgångspunkt.

EXEMPEL PÅ AKTIVITETER SOM UTGÅR DIREKT FRÅN HOTELLET:

VINTER:

SKOTER – Följ med upp på fjället och se vinterlandskapet från sin rätta sida. Vi kör genom trolsk skog med snötyngda träd och högt upp på kalfjället.
HUNDSPANN – Upplevelsen av naturen blir speciell när man sitter bakom 10 draghundar. Det finns gott om tid att se sig om och njuta av utsikten eller att bara luta sig tillbaks och uppleva ett transportsätt som funnits i tusentals år.
ALPIN SKIDÅKNING – Från Copperhill Mountain Lodge har du ski-in/ski-out till Åres liftsystem. Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre Skandinaviens bästa alpina skidåkning.
LÄNGDSKIDÅKNING – Åre-Björnen är ett fantastiskt område för längdskidåkning. Från spårcentralen i centrala Björnen kan du välja mellan ett flertal längdskidspår, preparerade för både klassisk åkning och skate. Härifrån utgår även flera fina turleder.
SNÖSKOVANDRING – Njut av att promenera uppe på snön i vår vackra omgivning. Vi väljer tur efter väder och vind.
PISTVISNING – Här visar en av våra guider pister, restauranger och smultronställen i skidsystemet.

VÅR/SOMMAR/HÖST:

VANDRING – Närmaste vandringsled ligger direkt utanför hotellet och ansluter till Åres över tio mil långa, sammanhängande ledsystem.
NATURPROMENAD – En instruktör tar er med på en njutbar promenad i vår vackra omgivning.
STAVGÅNG – Instruktörslett pass med stavar som hjälper oss att öka kroppens förbränning och syreupptagning. Välj att ta det lugnt eller kör ett pulshöjande pass där vi kombinerar gång, löpning och styrkeövningar.
MATLAGNING UTOMHUS – Fjällnära mat får en helt ny innebörd när vi följer med kocken ut på fjället.
BÄRPLOCKNING – Låna en korg och ge er ut på jakt efter bär och svamp. Tips: några av de bästa ställena ligger precis bakom hotellet.

INOMHUS (ÅRET RUNT):

GYMVISNING – Instruktör finns på plats och visar hur alla maskiner används samt ger goda råd om träning.
SMAK AV SPA – Bli omhändertagen och prova vår sköna näringsrika ansiktsmask. Få tips och idéer av duktiga spaterapeuter under en avslappnande och lärorik stund.
KROPPSHARMONI – Ett härligt pass där vi blandar qi gong med klassiska yogaövningar, stretch, styrka och balans.
AQUA QI GONG – Ett pass som vi kör i den varma källan med energigivande rörelser som ökar cirkulationen och välbefinnandet.
QI GONG – Lugna energigivande rörelser som ökar cirkulationen och välbefinnandet. Vi väljer plats beroende på väder och vind. Om det fungerar försöker vara ute.
STRETCH & AVSLAPPNING – En ordentlig genomgång av musklerna följd av skön avslappning.
ROGIVANDE SIMNING – Varje morgon 06.00–08.00 kan du njuta av en simtur i spapoolen, eller avslappning och stillhet i vår varma källa.
KONSTVISNING – Vi ger er en guidad visning av hotellets konstsamling, berättar om arkitekturen och designen.

AKTIVITETER I NÄRHETEN:

ZIPLINE – Ett nätverk av linor där du flyger fram, högt över marken, fastspänd i en sele. Året runt.
BILKÖRNING PÅ IS: Upplev fartfylld bilkörning på frusna fjällsjöar. Vi skräddarsyr en motorutmaning som passar just er grupp.

BOKA GRUPPAKTIVITETER

Välkommen att kontakta konferensbokningen på Copperhill Mountain Lodge i Åre.
Telefon: 0647-143 00 (+46 647 14300 från utlandet)
E-post: reservations@copperhill.se

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram