Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Flytta kontoret till hotellet

Flytta kontoret till hotellet

Det finns skidresa och konferensresa. Så finns det något där emellan. Välkommen att checka in på Copperhill Business Lodge, där ditt rum och alla våra lounger blir ditt kontor och du varvar jobb med skidåkning och spabad.

Vi kallar den Åremodellen. Den går ut på att leva och jobba lite mer som vi gör här i Åre några dagar. Ta med dig jobbet – eller hela kontoret med kollegor och allt – till oss i vinter. Frukosten äter du tidigt. Gröt, frukt och ekologiska ägg. Skidåkningen bockar du av så fort liftarna öppnat på morgonen när snön är nypistad och den stora massan inte har vaknat. Sedan jobbar du på ditt rum, i våra lounger och sköna soffor hela dagen. Hotellet blir ditt kontor, med bra wi-fi samt tillgång till skrivare och kaffe hela dagen. Kanske har du på dig raggsockar, och du varvar förmodligen med ett dopp i spapoolen och ett åk i längdspåret framåt eftermiddagen. Några timmars jobb till, och så en bit mat och kanske en kall öl. Det kanske inte är läge att flytta till Åre permanent. Men visst kan du prova Åremodellen ett par dagar?

PRIS FÖR PAKETET
från 995 kr i delat dubbelrum, från 1945 kr i enkelrum

BOKNING
Bokas på 0647-143 00 eller med ett mail till reservations@copperhill.se
Paketet är tillgängligt söndag–onsdag, vintersäsongen 2015. Det finns ett begränsat antal rum för erbjudandet
Angivet pris inkluderar moms.

Tips från vår spa: Missa inte att boka en spabehandling i samband med din rumsbokning – då vet du att vi har tid och plats för dig.

PAKETET INNEHÅLLER

  • boende i del av dubbelrum
  • frukostbuffé
  • kaffe hela dagen
  • eftermiddagsfika
  • entré till Level Spa & Health Club
995SEK

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram