Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Mötesrum

Mötesrum och festlokaler

Vi erbjuder sju flexibla konferenslokaler avsedda för möten av alla storlekar och sorter. Dessutom finns generösa lounger, en spektakulär foajé, flera restaurangmiljöer och en stor bar. För mindre möten med höga krav på exklusivitet eller diskretion kan vi rekommendera vår privata lodge THE VILLA.

» På nedre plan i hotellet ligger lokalerna C1, C2 och C3. Här är det högt i tak och stor flexibilitet. Sammanslagna bildar lokalerna vårt största mötesrum med plats för upp till 400 personer. Det är också möjligt att öppna upp rummet mot vår festvåning Coppermine Co för att skapa ännu mer utrymme och dynamik.

» På entréplan i anslutning till restaurang, bar och lobby ligger konferenslokalerna C4, C5 och C6. Varje rum har kapacitet för 40–50 personer. Två av dem kan slås ihop till ett större rum för upp till 90 personer.

» Runtom i hotellet finns lounger som utgör kreativa arbetsplatser och bekväma sociala ytor.

» Hotellets stora lobby är en spektakulär miljö med högt i tak. En fantastisk plats för lansering, bankett och gala.

» Coppermine Co är vår festlokal som ligger på nedre plan. Passar för privata event, middagar och företagsfester med underhållning.

» THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning, med mötesrum och plats för upp till 16 personer. Ett utmärkt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.

» Såväl sommartid som vackra vinterdagar kan man njuta av utsikt och frisk luft på helikopterplattan. En härlig plats att samlas på.

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram