Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Referenser

Referenser – konferens, kickoff och event

“The Villa”

5 av 5 stjärnor
”Stayed at the lodge ”Villan”. Impressed by the quality and presentation of the lodge. Very nice atmosphere regardless of the 7500 square feet. Equipped with two saunas, gym, ski storage and a parking garage for 2 cars. Airplay facilities in the lodge for music. Amazing surroundings for skiing and winter activities. A chef available for in house dining if you prefer to stay in for lunch and dinner.”
Per B
(Tripadvisor, mars 16 2016)

“Fantastiskt hotell i fantastisk miljö”

5 av 5 stjärnor
”Vi var en stor grupp (ca 120 personer) som tillbringade 4 dagar i Åre. Vi hade god nytta av funktionella konferenslokaler och en utmärkt restaurang. Fantastisk skidåkning och ett trevligt spa. Personalen var mycket hjälpsam. Det enda negativa är hissarna som är underdimensionerade och dessutom klämde flera personer då dörrarna gick igen.”
Claes J
(Tripadvisor, februari 1 2016)

“Fantastiskt ställe för konferens”

5 av 5 stjärnor
Deltog i Åre kapitalmarknadsdagar 2015 liksom ett hundratal andra gäster. Vi utnyttjade verkligen Copperhills fulla kapacitet och vistelsen var mycket trevlig, maten god, läget för konferens fantastisk (men en bit från byn). Servicen jättebra och rummen mycket trevliga och fräscha.
Marie P
Stockholm, Sverige
(Tripadvisor, april 2 2015)

”Service och värme”, Peak Performance

”Peak Performance har nu besökt Copperhill tre vintrar i rad och den service och värme som vi möts av gör att vi gärna kommer tillbaka.”

Peak Performance Production AB
Anders Rydgren / Wholesale Director
(9 maj 2015)

Peak Performance: ”Stort tack!”

”Peak Performance vill varmt rekommendera Copperhill Mountain Lodge. Allt från boende, mat och service har varit på topp. Att arbeta med ett hotell som inte ser några hinder utan bara möjligheter gör det extra enkelt för oss. Att sedan projektledningen har varit på högsta nivå innebär att vi kan fokusera på arbetet som ska utföras och inte behöver oroa oss för allt omkring.”

Stort tack från Peak Performance!
26 november 2013

Steenstrup Stordrange: ”100 % serviceinnstilling”

Våra medarbetare Mariann och Ebba fick ett härligt mail, efter att norska advokatfirman Steenstrup Stordrange hade konfererat hos oss. Tack för att vi får lov att publicera det här!

”Hei Mariann/Ebba,
Ebba, tusen takk for et herlig opphold på Copperhill. Selv om jeg jobbet så koste jeg meg fra jeg kom til jeg dro. Deilig å nyte morgentimene inne på relax-avdelingen, utendørs jacuzzi i minus 22.
Mariann; på Copperhill er det 100 % serviceinnstilling. Alle som jobber der gjør det som står i deres makt for at vi skal få det som vi vil.
Ebba ga meg supert rom – jeg storkoste meg. Noen her antyder at de vil tilbake til neste år.
Igjen – tusen takk til dere for at dere har stått på for at jeg skulle lykkes i mitt arrangement! Supert!”

Mvh Torill
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA
4 mars 2013

Sveriges läkarförbund: ”Jättenöjda med allt!”

”Jag vill bara hälsa från ”de mina” (styrelse och ledningsgrupp) som var på konferens hos er den 1–3 februari. De var jättenöjda med ALLT!!! Fantastisk personal som var mycket tillmötesgående, trevlig anläggning med bra utrymmen för att sitta och umgås, fina rum, jättebra konferensrum och en fantastisk mat. Hälsa kockarna det!

”Min” vd, som varit på många konferenser sa att det här var ”den bästa konferensanläggning jag varit på, hälsa och tacka dom så mycket”!
Ett stort tack även från mig som tycker att det har varit jättebra att jobba med Anki (och Louise från början).”

Vänliga hälsningar,
Cickie Holmsten
Vd-sekreterare
Sveriges läkarförbund, www.lakarforbundet.se
5 mars 2012

MECA Sweden: ”Rekommenderas!”

”Ansvarade för en Kick Off på Copperhill i januari 2012. Vi var ca 160 personer, vilket inte var något problem alls. Fina rum och god mat. Konferensrum med teknik håller hög kvalité. Trevlig och hjälpsam personal. Endast fått positiv feedback från vår personal samt leverantörer som deltog. Rekommenderas!”

Marcus Nortén
Marknadskoordinator MECA Sweden
1 mars 2012

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram