En meny som hyllar samisk matkultur och naturens rikedom, där traditionell nordisk mat möter modern gastronomi. Inspirerad av jämtländska smaker, fokuserar menyn på råvaror från hav och kust.
Från lokala producenter - Jordärtskockschips - Friterat tunnbröd - Rabarbermarmelad
Lantchips - Smetana - Gräslök
Hett reninnanlår - Chili - Paprika - Champinjon - Vindelnrökt sidfläsk
På älg och ren
Saltgurka - Honung - Smetana - Med eller utan 4 cl vodka
Kålrotsmajonnäs - Schalottenlöksvinägrett - Crunch på hasselnöt - Panko - Västerbottensost - Persilja
Västerbottensbrioche - Smetana - Citron - Finhackad rödlök
Picklade senapsfrön - Brunoise på jalapeño - Grönt äpple - Gurka - Friterad jordärtskocka
Rostad röd spetskål - Crunch på hasselnöt - Panko - Västerbottensost - Persilja - Jordärtskockscrème - Färsk rödbeta
Belugalinser - Blåmusselskum - Krispiga babymorötter - Picklad blåstång
Mandelpotatispuré - Spetskål i lammbuljong - Parmesan - Panko - Persiljesmul
Citrus - Vitlök - Timjan - Rosmarin - Krossad potatis - Cognacsmättad pepparsås - Gemsallad
Friterat tunnbröd - Rabarbermarmelad
Brownie - Spritade hallon - Brynt smörglass
Lemoncurd - Sockerkaka - Bränd blåbärsmaräng
Havrecrumble - Brynt smörglass - Hallonrem
(Vargtass)
Hjortron & Vodka
Espresso med vaniljglass