Your message was sent successfully

Bo billigare med Mittmedia!

Bo på fjällvärldens enda designhotell till specialpriser som bara gäller för dig som är kund hos Mittmedia.

Välkommen till Copperhill Mountain Lodge- fjällvärldens enda designhotell!

Ta ett avbrott från vardagen och kom och njut av Åre och Copperhill Mountain Lodge under en eller flera dagar. Vare sig du kommer under hösten eller vintern utlovar vi dig magiska vyer och lugnet att bara andas. Det är någonting speciellt med att bo uppe på ett berg där vägen tar slut.

Inne på hotellet njuter du med fördel av att slå dig ner framför brasan med en god bok, utmana mamma eller brorsan i pingis eller biljard eller att koppla av med en behandling och ett skönt bad på spa. På kvällen avnjuter du en välkomponerad 2-rätters middag från en meny som avspeglar rådande säsong.
Pris:
Dubbelrum inkl. frukost, spaentré och 2-rättersmiddag: 1995 kr/rum och natt
Coppersvit (4 bäddar) inkl.  frukost, spaentré och 2-rätters middag:  2995 kr/rum och natt (749kr/p vid fyra personer)

Erbjudandet gäller följande datum och för ett begränsat antal rum.
12-15 december
6-10 januari
12-16 januari
19-22 januari

För bokning tryck på boka-knappen, välj datum enligt ovan och ange kampanj koden MITTMEDIA.

Varmt välkommen till oss!

Alla våra erbjudanden

Familjepaket Sportlov 2020

Vårt populära familjepaket där hotellet erbjuder något för alla i familjen. Det omåttligt populära aktivitetsprogrammet CopperKids för de små, underhållning, god mat, massor av mys och spaentré under hela din vistelse. Tillgängligt under sportlovsveckorna 7, 8 och 9.

Familjepaket - Påsklov 2020

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, entré till spa samt aktivitetsprogram för barnen.

Stay more - save more

Gott om plats på berget, obefintliga liftköer och en riktigt bra hotelldeal. Bo minst tre nätter söndag-torsdag och få 20% rabatt på hela vistelsen. Vi kallar det "Stay more - Save more". Läs mer och boka här.

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Vandringspaketet

Upptäck den fantastiska sommaren i fjällen genom våra lättillgängliga vandringsleder för hela familjen och i alla svårhetsgrader.
När du njutit klart av fjället väntar fjällvärldens enda designhotell på att få ta hand om dig.

Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Skandinaviens första och största multisporttävling erbjuder vi er boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

KIA Fjällmaraton

Njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan.

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, omhändertagande service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför hotellentrén är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd. Njut av julen och julledigheten med god mat, stora härliga sviter, en varm atmosfär, ett magiskt spa och vår uppskattade barnklubb Copperkids.

Nyårspaket 2020/2021

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! Du får uppleva en sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid för umgänge med de du tycker om.

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via e-post.