Restaurang Niesti

För oss är maten viktig. I våra restauranger i Åre lagar vi maten med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Restaurangen är öppen även under sommaren. Välkommen! 

med fokus på råvaran

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu.

SKIDÅKARLUNCH

Lunch

Hos oss serveras vällagad lunch och klassiska skidåkarrätter med fantastisk utsikt över Åreskutan. 

en riktigt bra start

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är ekologiskt i största möjliga mån och surdegsbröd som vi gör själva – en grundsten tillsammans med andra noga utvalda favoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster, även externa gäster är varmt välkomna (195 kr för vuxna, 100 kr 3-14 år).

Tips! Boka vårt populära paket Copperchill: Frukost, lunch och spainträde för endast 695 kr. Boka här

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom kalla och varma alkoholfria drycker, ett brett sortiment vin och säsongens drinkar, serverar vi  alltid nybakat fika från  vårt eget bageri.

Afternoon Tea
På lördagar kan du avnjuta vårt härliga Afternoon Tea i biblioteket med bröd, croissanter, marmelad, ost och ljuvliga små bakverk serverade på våningsfat. Läs mer >>

Rulla till toppen