Restaurang och bar

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

Välkommen

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är det en välfylld ekologisk buffé med surdegsbröd som vi gör själva och långa rader av andra noga utvalda frukostfavoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster. Externa gäster betalar 195 SEK (barn 3-13 år betalar 100 SEK).

Vi dukar upp bland annat färsk frukt, vår egen gröt, hemlagad sylt, bacon, korvar och ägg, charkuterier och ostar, juicer och vårt eget bröd, som vi har bakat från grunden med surdeg och ekologiskt mjöl.

En upplevelse för alla

Lunch

Slå dig ned och njut av utsikten och en bit vällagad mat. Varje dag serverar vi en klimatsmart soppa med nybakat bröd samt vår All-timers meny.

En magisk plats

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu.

Mellan den 20-29 februari serverar vi vedugnsbakad pizza i Coppermine. Ingen reservation behövs. Öppettider: 17.30 – 21.00

Observera att det finns perioder med avvikande öppettider.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom alla kalla och varma drycker baren erbjuder doftar det här även nybakat från vårt eget bageri. Varje söndag kl. 13.00-16 (ej den 23/2) dukar vi upp en riklig fikabuffé med smörgåsar, bakverk, kakor kaffe/the och saft. 155kr/vuxen, 65kr/barn. Ta med familj och vänner och mys!

Scroll to Top