Restaurang och bar

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

Välkommen

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är ekologiskt och surdegsbröd som vi gör själva en grundsten tillsammans med noga utvalda frukostfavoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster. Under rådande omständigheter serverar vi inte vår ordinarie frukostbuffet, läs mer här

En upplevelse för alla

Lunch

Slå dig ned, njut av utsikten och en bit vällagad mat eller välj bland dina favoriter i lobbymenyn för takeaway. Varje dag serverar vi en klimatsmart soppa med nybakat bröd samt vår All-timers meny.

I sommar gör vår populära lunchbuffet comeback! Buffén serveras varje dag kl. 11.30-15.00. Samma koncept-en vegetarisk rätt och en kött eller fisk rätt och du äter hur mycket du vill. Enda skillnaden är att vi p.g.a. rådande läge serverar all mat från luckan.

Pris: 135 SEK/person, barn under 14 år: 65 SEK
(locals med kommunkort: 100 SEK)

En magisk plats

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Nu erbjuder vi dessutom takeaway, välj bland dina favoriter i vår lobbymeny.

Observera att det finns perioder med avvikande öppettider.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom alla kalla och varma drycker baren erbjuder doftar det här även nybakat från vårt eget bageri.

Scroll to Top