Your message was sent successfully

Restaurang och bar

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

Välkommen

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är det en välfylld ekologisk buffé med surdegsbröd som vi gör själva och långa rader av andra noga utvalda frukostfavoriter.

Serveras dagligen 07.00–10.00. Frukost ingår för hotellets gäster. Externa gäster betalar 195 SEK (barn 3-11 år betalar 100 SEK).

Vi dukar upp bland annat färsk frukt, vår egen version av gröt, hemlagade sylter, bacon, korvar och ägg, charkuterier och ostar, juicer och vårt eget bröd, som vi har bakat från grunden med surdeg och ekologiskt mjöl.

Ovan tider gäller när hotellet är öppet. Dag före stängd dag stänger hotellet 15.00 och köket (och spa´t) 14.00. Dagen efter stängd dag serveras ej frukost.

En upplevelse för alla

Lunch

Lunchen serveras mellan 11.30 och 15.00. Slå dig ned och njut av utsikten och en bit vällagad mat. Här serverar vi allt från dagens lunch till vår á la carte meny.

En magisk plats

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu.

Restaurangen är öppen 18:00-22.00.

I år öppnar vi även upp vår restaurang Coppermine som ligger på våning 1. Här hittar du Åredalens största vedugn för pizzor men även en lång rad av andra goda rätter.
Mer information om menyer och alla våra godsaker kommer. Coppermine har öppet 25/12-5/1, 18/2-2/3 samt 18/4-24/4.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns en varm atmosfär och plats att njuta. Förutom alla kalla och varma drycker baren erbjuder doftar det här även nybakat från vårt eget bageri.