Frukost-Lunch-Middag

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

Välkommen

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är ekologiskt i största möjliga mån och surdegsbröd som vi gör själva – en grundsten tillsammans med andra noga utvalda favoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster, även externa gäster är varmt välkomna (195kr för vuxna, 100kr 3-14 år). Tips! Boka vårt populära paket COPPERCHILL: Frukost, lunch, spainträde och sparitual för endast 595kr.  Boka på info@copperhill.se eller 0674-14300

En upplevelse för alla

Lunch

Slå dig ned, njut av utsikten och en bit vällagad mat eller ta med dig en take away låda. Lunch serveras varje dag kl. 11.30-15.00. 

med fokus på råvaran

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu.
Till denna säsong har vi gjort ett nytt spännande upplägg; vi varvar fyra menyer med fokus på olika områden- allt för att kunna erbjuda en hållbar meny med stor variation. 
Önskar du take away? Välj bland dina favoriter i Lobby Menyn.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom alla kalla och varma drycker baren erbjuder doftar det här även nybakat från vårt eget bageri.

Scroll to Top