Restaurang och bar

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

vedugnsbakad pizza

Take away

På fredag gör våra populära vedugnsbakade pizzor comeback! Välj bland traditionella favoriter eller passa på att testa en Copperhill Special. Beställ via telefon: 0647-143 30. Öppettider: 17.00 – 21.00

Vesuvio – 120 SEK
Margherita 
– 120 SEK
Kvällens pizza 
– 120 SEK
Fråga oss vid beställning
Copperhill Special – 130 SEK
Ren, picklade kantareller, grönkål, tomat, ost

Välkommen

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är ekologiskt och surdegsbröd som vi gör själva en grundsten tillsammans med noga utvalda frukostfavoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster. Externa gäster betalar 195 SEK (barn 3-13 år betalar 100 SEK).

En upplevelse för alla

Lunch

Slå dig ned, njut av utsikten och en bit vällagad mat eller välj bland dina favoriter i lobbymenyn för takeaway. Varje dag serverar vi en klimatsmart soppa med nybakat bröd samt vår All-timers meny.

En magisk plats

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Nu erbjuder vi dessutom takeaway, välj bland dina favoriter i vår lobbymeny.

Observera att det finns perioder med avvikande öppettider.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom alla kalla och varma drycker baren erbjuder doftar det här även nybakat från vårt eget bageri.

Scroll to Top