Your message was sent successfully

Spa och spapaket

Med panoramafönster mot de majestätiska fjällen erbjuder vårt spa en oas i oasen. Här finner du två inomhuspooler och en utomhuspool med utsikt över Åreskutan, relaxytor, bastur samt ett antal behandlingsrum för massage, ansiktbehandlingar och duobad – samtliga med stjärnhimmel i taket. I anslutning hittar du den privata spaavdelningen där du kan boka upp några timmars lyx för kompisgänget, företaget eller familjen. Välkommen in och njut!

Välkommen

Bokning & öppettider

Välkommen att boka behandlingar på 0647-143 00 eller info@copperhill.se. Som hotellgäst har du fri entré till Level Spa & Health Club under hela din vistelse. Externa gäster betalar 195 SEK (från 6.00 till 14.00) eller 295 SEK (från 14.00 till 20.00). I inträdet ingår handduk, badrock, tofflor samt entré till gymmet.

Köp vårt populära Spa & Frukost-paket eller lägg till vår Spa ritual för att förhöja din upplevelse ytterligare.

ÖPPETTIDER OCH ÅLDERSGRÄNS

Öppet 06.00–20.00
Badtider för barn i målsmans sällskap 08.00–11.00 och 14.00–17.00 (övriga tider är åldersgränsen 12 år).
Mellan den 24 december och den 4 januari kan vi på grund av den höga beläggningen ej ta emot externa gäster.

En upplevelse för alla

Spabehandlingar

Våra spabehandlingar är resultatdrivna och baseras på det framstående brittiska hudvårdsmärket ELEMIS, vars mångfaldigt prisbelönade produkter bygger på naturliga ingredienser, vetenskapliga metoder och synliga resultat. En behandling hos oss är en helhet och en bestående upplevelse, designad för att få dig att känna dig som en superstjärna.

En rofylld stund för er själva

Privat Spa

En rofylld och exklusiv spamiljö där ni kan vara helt för er själva. Njut av bubbelbad, bastu, behandlingar eller bara något gott i relaxavdelningen. Här serverar vi både dryck och mat efter era önskemål.

Pris för 2 personer från 1995 sek
Privatspa bokas genom receptionen.

Behandlingar & paket