Your message was sent successfully

The Villa

Nu kan du hyra en av Skandinaviens mest spektakulära villor. Vår privata ski lodge erbjuder ett exklusivt boende för 16 personer med fantastisk utsikt och läge. THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning som finns tillgänglig för uthyrning hela året.

En unik uppplevelse

En Ski Lodge av högsta klass.

– Vi ville skapa något som var olikt allt annat i Skandinavien, säger vår ägare Petter Stordalen om sin privata mountain lodge.

I The Villa kan ni njuta av ett spektakulär boende med hänförande utsikt året om och med sina 16 bäddar passar det exklusiva huset perfekt till både företaget eller familjen och vännerna.

Exklusivt boende för upp till 16 personer

Med plats för familj,
släkt och vänner.

The Villa är inte bara en villa. Den är en oas. En oas av vidunderlig utsikt, exklusiva material och djärv design. Villan är på 700 vackra kvadratmeter och ni har alltid hela huset för er själva. Om ni vill njuta, jobba eller bara vara, bestämmer ni själva. Huset passar till det mesta. Här finns 14 bäddar, 7 sovrum, 5 badrum, 2 allrum samt kök och matplats. Det finns även en relaxavdelning med bastu och gym, garage samt ett gästlägenhet med 2 bäddar, eget badrum och kök.

Anpassa din vistelse

Service efter dina önskemål

Servicen anpassar vi efter er. Vill ni bo med självhushåll går det bra, vill ni ha en privat kock som lagar kulinariska läckerheter på plats, går det också alldeles utmärkt.

Villan ligger högt upp på Förberget nära både Copperhill Mountain Lodge och Åres skidsystem och är tillgängligt för uthyrning året om.

Kontakta oss redan idag

Prisexempel & bokning

 PRISEXEMPEL

13 till 16 personer från 33 089 sek ex moms (37 060 sek ink moms)/dag under vintersäsongen. Från 28 980 sek ex moms under hösten 2018.
Priserna baseras på antal personer och det aktuella datumet.
Kontakta oss för bokningsförfrågan.

ÖVRIG INFORMATION

Planskiss (PDF 286 kb)

BOKNING

Vänligen kontakta Copperhill Mountain Lodge för mer information och bokning:
Telefon 0647-143 00
E-post thevilla@copperhill.se

Intresserad av The Villa?
Här kan du skicka en förfrågan