The Villa

Nu kan du hyra en av Skandinaviens mest spektakulära villor. Vår privata ski lodge erbjuder ett exklusivt boende för 16 personer med fantastisk utsikt och läge. THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning som finns tillgänglig för uthyrning hela året.
En unik upplevelse

En Ski Lodge av högsta klass.

– Vi ville skapa något som var olikt allt annat i Skandinavien, säger vår ägare Petter Stordalen om sin privata mountain lodge. I The Villa kan ni njuta av ett spektakulär boende med hänförande utsikt året om och med sina 16 bäddar passar det exklusiva huset perfekt till både företaget eller familjen och vännerna.
Exklusivt boende för upp till 16 personer

Med plats för familj, släkt och vänner.

The Villa är inte bara en villa. Den är en oas. En oas av vidunderlig utsikt, exklusiva material och djärv design. Villan är på 700 vackra kvadratmeter och ni har alltid hela huset för er själva. Om ni vill njuta, jobba eller bara vara, bestämmer ni själva. Huset passar till det mesta. Här finns 14 bäddar, 7 sovrum, 5 badrum, 2 allrum samt kök och matplats. Det finns även en relaxavdelning med bastu och gym, garage samt ett gästlägenhet med 2 bäddar, eget badrum och kök.
Anpassa din vistelse

Service efter dina önskemål

Servicen anpassar vi efter er. Vill ni bo med självhushåll går det bra, vill ni ha en privat kock som lagar kulinariska läckerheter på plats, går det också alldeles utmärkt.

Villan ligger högt upp på Förberget nära både Copperhill Mountain Lodge och Åres skidsystem och är tillgänglig för uthyrning året om.

Kontakta oss redan idag

Bokning & prisförfrågan

Priset för att hyra The Villa varierar beroende på datum, vistelsens längd och antal personer. Kontakta oss så återkommer vi med pris omgående!

Telefon 0647-143 00
E-post meetings@copperhill.se

ÖVRIG INFORMATION
Planskiss (PDF 286 kb)
Fler bilder se här

Scroll to Top