The Villa

Ett exklusivt boende i Åre. Vår privata ski lodge är 700 kvm och är en av Skandinaviens mest spektakulära villor. Under hösten har den  helrenoverats och erbjuder nu även utomhuspool samt biljardrum. Här erbjuds förutom fantastiska sällskapsytor, spa och gym exklusivt boende för 16 personer.

En unik upplevelse

En Ski Lodge av högsta klass.

– Vi ville skapa något som var olikt allt annat i Skandinavien, säger vår ägare Petter Stordalen om sin privata mountain lodge. I The Villa kan ni njuta av ett spektakulär boende med hänförande utsikt året om och med sina 16 bäddar passar det exklusiva huset perfekt till både företaget eller familjen och vännerna.
Exklusivt boende för upp till 16 personer

Med plats för familj, släkt och vänner.

The Villa är inte bara en villa. Den är en oas. En oas av vidunderlig utsikt, exklusiva material och djärv design. Villan är på 700 vackra kvadratmeter och ni har alltid hela huset för er själva.  Huset passar utmärkt till såväl styrelsemötet, familjesemestern eller om du vill fira någonting med dina vänner. Villan inrymmer 14 bäddar fördelat på 7 dubbelrum (ej delbara sängar), 5 badrum, 2 allrum (varav ett med biljardbord) samt kök och matplats. På nedre plan hittar du allrum med bla. biljardbord samt relaxavdelningen med 2 bastur, gym samt utepool. Till villan hör även en gästlägenhet med delbar dubbelsäng samt sovloft, badrum och kök.

Anpassa din vistelse

Service efter dina önskemål

Servicen anpassar vi efter er. Vill ni bo med självhushåll går det bra, vill ni ha en privat kock som lagar kulinariska läckerheter på plats, går det också alldeles utmärkt.

Villan ligger högt upp på Förberget nära både Copperhill Mountain Lodge och Åres skidsystem och är tillgänglig för uthyrning året om.

Kontakta oss redan idag

Bokning & prisförfrågan

Priset för att hyra The Villa varierar beroende på datum, vistelsens längd och antal personer. 
Från-pris högsäsong torsd-sönd: 58000 SEK/natt ink. moms
Från-pris lågsäsong: 25540 SEK/natt ink. moms

Kontakta oss så återkommer vi med pris omgående!
Telefon: 0647-143 00
E-post meetings@copperhill.se

ÖVRIG INFORMATION
Fler bilder se här
Här kan du även se våra andra lyxiga hotellrum.

Rulla till toppen