Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Upplev

Skidresor, designupplevelser & fjällvandring i Åre

Copperhill Mountain Lodge är långt mycket mer än ett hotell. Det känner du direkt när du kliver in genom dörren. Bakom dig finns de otämjda vidderna. Framför dig finns en hänförande arkitektur i världsklass, gedigna och exklusiva materialval, design in i minsta detalj och en spännande samling internationell konst.

Här finns Copper Kids, en aktivitetsklubb för barnen med ett eget snyggt utformat pysselrum. Här finns heta källor inne och ute i en trolsk och dämpad spaavdelning. Här finns skräddarsydda spabehandlingar med fjällnära förtecken. Här finns smaker från Jämtland och hela världen, drycker som valts med omsorg och plats för umgänge och avkoppling.

Här finns naturen – både den vilda och den tjusigt paketerade. Njut av utsikten över Åreskutan, Åresjön, skogar och fjälltoppar från hotellet. Ge dig ut till fots, med löparskor, med längdskidor eller slalomskidor. Sök efter äventyr, så som forsränning, kajakpaddling, skärmflygning eller mountainbiking på sommaren. Eller varför inte hundsläde, zipline eller en guidad randonnéexpedition på vintern?

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram