Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Skidåkning och fjällupplevelser

Skidåkning och fjällupplevelser

Knäpp på dig skidorna utanför hotellet och åk direkt in i Björnens skidområde – drömplatsen för alla nyfikna barn. När snön har smält för säsongen, bjuder fjället på aktiviteter och upplevelser på längden och tvären: vandring, bad, fiske, forsränning, kajak, kabinbana, downhill, crosscountry, Zipline – you name it.

Från hotellet är det bara att spänna på sig skidorna och ge sig ut i backen, eller hoppa in i vår skidshuttle som går till barnvänliga Björnenområdet. Tyngdpunkten i Björnen ligger på nybörjar- och barnbackar, men det finns även röda nedfarter, funpark och skogsåkning för de som vill ha lite mer äventyr. Att nästan hela liftsystemet dessutom ligger i lä från kalla, västliga vindar, gör skiddagen helt perfekt. Den som är redo för större utmaningar, tar enkelt liften vidare till centrala Åres backar. Se SkiStars pistkarta för barn »

Sommartid ligger närmaste vandringsled direkt utanför hotellet och i närområdet kan ni cykla mountainbike, fiska, åka Zipline och mycket mer. Läs våra bästa sommartips för barn i olika åldrar »

 

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram