Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Copper Kids aktivitetsklubb

Aktivitetsklubb för barn

Copper Kids är vår aktivitetsklubb för barnen. Vi erbjuder ett fullmatat program när barnen har skollov (jullov, sportlov och påsklov samt vissa veckor i juli). Ibland pysslar vi i barnens eget aktivitetsrum, ibland tittar vi på film och äter popcorn, ibland grillar vi pinnbröd ute över öppen eld. Tillsammans med personal från hotellet och vår maskot, renen Simla, ser vi till att barnen trivs medan föräldrarna får koppla av.

Vår barnklubb Copper Kids har blivit ett populärt val för våra yngre gäster. För oss på Copperhill Mountain Lodge är det viktigt att alla i familjen trivs och mår bra, och med Copper Kids får även de små en upplevelse utöver det vanliga. Värme, kreativitet, glädje och lek är några av ledorden för vår barnklubb.

Den gulliga renmaskoten Simla kom till oss vintern 2014 är sedan dess en del av Copper Kids och besöker oss titt som tätt. Man vet aldrig när hon dyker upp …

Vi väljer personal med omsorg. Förutom att ni vuxna ska känna er trygga med att lämna över era diamanter till oss för en stund, ska även era barn känna trygghet och glädje, känna sig sedda och viktiga. Bara om både ni föräldrar och era barn är nöjda, så är vi det.

Varmt välkomna till oss på Copper Kids!

 

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram