Frukost-Lunch-Middag

För oss är maten viktig. Vi lagar den alltid med omsorg och bra råvaror och kryddar med erfarenhet och kärlek till hantverket. Grunden i vår nordiska meny är lokala råvaror. Både fisken, köttet, svampen, våra bär och några av våra öl kommer från vårt närområde. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu. Välkommen!

Brunch
Varje söndag serverar vi vår populära brunch 11.30-14.30. Se menyn här

en riktigt bra start

Frukost

En bra frukost är en bra början, heter det ju. Men vad är då bra? För oss är ekologiskt i största möjliga mån och surdegsbröd som vi gör själva – en grundsten tillsammans med andra noga utvalda favoriter.

Frukost ingår för hotellets gäster, även externa gäster är varmt välkomna (195 kr för vuxna, 100 kr 3-14 år). Tips! Boka vårt populära paket COPPERCHILL: Frukost, lunch och spainträde för endast 595kr.  Boka här

En upplevelse för alla

Lunch

Slå dig ned, njut av utsikten och en bit vällagad mat eller ta med dig en take away låda. Under sensommaren & hösten serverar vi en dagens rätt samt de populäraste rätterna från vår lobbymeny, se meny här

med fokus på råvaran

Middag

Med en meny inspirerad av naturen runt omkring oss lagar våra kockar mat med lokala råvaror, omtanke och känsla. Vi låter säsongen och dess olika råvaror styra menyn då vi alltid vill jobba med det som smakar bäst just nu.

Sugen på något extra

Bar & fika

Lobbyn är husets hjärta. Här finns gott om plats att njuta i en varm atmosfär. Förutom kalla och varma alkoholfria drycker, ett brett sortiment vin och säsngens drinkar, serverar vi  alltid nybakat fika från  vårt eget bageri.

Scroll to Top