Your message was sent successfully

Stjärnspäckad startlista i Årets skidfest – och lite praktiskt för dej som satsar på after-ski

Dela

Nu finns startlistan till Åre XCO färdig. Det finns fortfarande möjlighet att efteranmäla, i mån av plats. Efteranmälan sker på Åre Björnen skidcenter i dag fredag kl.16-18 och lördag kl.10-12. Det finns platser kvar till banketten på kvällen hos oss på Copperhill Mountain Lodge. Information om anmälan finns här, och alla är välkomna att vara med (inte bara tävlande). För dej som vill komma upp till målområdets festligheter och after-ski (happy hour 15-16) är följande bra att känna till:

– Att liften upp till Copperhill är gratis i samband med tävlingen
– Att liftarna tillbaka från Björnen till Åre är öppna till kl.18
– Att skidbussen Åre/Björen är gratis hela dagen (se normal tidtabell)
– Att det är möjligt (om man ej tar liften) att åka skidbuss upp från Björnen till Copperhill (avg. kl. 16 och 16.20 från Björnen och kl. 18 och 18.20 från Copperhill. På så vis kan du låta bilen stå i Björnen och slippa parkeringsproblem vid Copperhill. OBS ordinarie tidtabell skidbuss Björnen-Åre)