Middag - njutning för alla sinnen

Vi har skapat menyer utifrån fyra olika tema som är påtagliga inslag av vår omgivning i Jämtland och Åre. Fjäll & Vatten, Bondgården, Skogen och avslutningsvis Klassiker på vårt vis. Stor hänsyn har tagits till att använda lokala råvaror, säsongsanpassade grönsaker, och matlagningstekniker där ledorden är Precision och höga smaker. Se kalendern nedan för  vilken meny som serveras vilken dag.  

Vår Filosofi
Vi lägger stort fokus på ursprunget av våra råvaror. Vi tror på närodlat samt biodynamiskt och organiskt /ekologiskt. Vi är stolta över vad Jämtland har att erbjuda i sin mångfald och sitt säregna eko-system. Våra medarbetare lägger stort engagemang i att få fram s.k höga smaker utan att tillsätta starkare smakämnen än de som finns naturligt  i råvaran samt att hitta smakhöjare i form av specifika viner till maten. Vi har ett nära samarbete med alla våra lokala odlare och producenter och är mycket stolta över att vara det enda hotellet i Jämtland som  får färsk fisk & skaldjur levererat direkt från Göteborgs Fiskauktion 4 dagar i veckan. Våra Fisk & Skaldjur håller därmed en  exceptionellt hög kvalitetsnivå! Välkomna till en spännande matresa tillsammans med oss.

Peder Strauss
Executive Chef

Se vilken meny som gäller vilket datum.

Scroll to Top