Your message was sent successfully

Tävling på Instagram – vinn spaupplevelser och weekend #upwhereibelong

Dela

TAGGA OCH VINN – HELA VINTERSÄSONGEN!
I vinter kan du vinna en hotellweekend på Copperhill Mountain Lodge. Allt du behöver göra är att ta din bästa bild från hotellet eller dess omgivningar och tagga med #upwhereibelong. Bästa bilden varje månad belönas med en spa-vinst, och bästa bilden hela vintern med en hotellweekend.

GÖR SÅ HÄR
– Ladda ner appen för Instagram till din smartphone och skapa ett konto (om du inte redan gjort det).
– Följ @copperhillmountainlodge
– Fotografera ditt bästa motiv från Copperhill Mountain Lodge eller dess omgivningar
– Lägg upp bilden på Instagram och tagga den med #upwhereibelong
Observera att ditt konto på Instagram måste vara öppet för att bilden ska synas och kunna vara med i tävlingen. Om du har dold profil kan vi inte se din bild.

TÄVLINGSVILLKOR
Genom att ladda upp din bild och tagga den med #upwhereibelong godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Tävlingsbidrag kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

VINNARE VARJE MÅNAD
Den 6:e dagen månad, med start januari 2015, utser vi en månadsvinnare. Priset för månadsvinst är en spaupplevelse/spakit (värde ca 300 kronor). I mitten av maj utses vinnaren av en hotellweekend för två (värde ca 4.000 kronor). Vinnarbilderna väljs av en jury som består av personal från Copperhill Mountain Lodge och eventuell gästdomare. Beslut om vinnare kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren presenteras på Instagram @copperhillmountainlodge, vår Facebook-sida facebook.com/copperhill och hemsida copperhill.se.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår från den 1 december 2014 till den 1 maj 2015.

Tävlingen anordnas av Copperhill Mountain Lodge. Personal på Copperhill Mountain Lodge kan ej vinna tävlingen. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen kontakta press@copperhill.se