Your message was sent successfully

Copperhill Mountain Lodge hedras i TripAdvisors ”Hall of Fame”

Dela

Copperhill Mountain Lodge har tilldelats TripAdvisors certifikat för utmärkt hotell och även blivit utnämnda i den nya kategorin ”Hall of Fame”.

– Till att börja med vill vi tacka våra gäster för deras engagemang att vilja dela sina upplevelser med resten av världen. Vi är så stolta! Nu satsar vi allt vi kan för att bibehålla förtroendet genom att skapa ännu starkare upplevelser för våra gäster, säger hotelldirektör Pernilla Gravenfors.

TripAdvisors certifikat för utmärkt hotell delas ut till de hotell som är högt rankade hos TripAdvisor, får många och frekventa recensioner. Dessutom återspeglar det att hotellet har hög synlighet och är ett populärt val bland webbplatsens användare.”Hall of Fame” är en ny kategori för de hotell som fått utmärkelsen fem år i rad.

– Vi vet att det är vistelsen i naturen i kombination med hotellupplevelsen i sig, som gör så starkt intryck på våra gäster på Copperhill Mountain Lodge. Därför har vi inför sommaren och hösten skapat en rad nya aktivitetspaket, som gör det enkelt att uppleva fjällvärlden under Åres mest dynamiska och spännande årstider, avslutar hotelldirektör Pernilla Gravenfors.

__________________________________________________

TripAdvisor är världens största webbplats för resenärer som gör det möjligt för användarna att planera den perfekta resan. TripAdvisor erbjuder pålitliga råd från riktiga resenärer och ett brett spektrum av resealternativ och planeringsfunktioner med sömlösa länkar till beställningsverktyg. TripAdvisor-märkta webbplatser utgör i sig den största resecommunityn i världen med mer än 260 miljoner unika besökare per månad, 60 miljoner medlemmar och mer än 200 miljoner recensioner och kommentarer.

Copperhill Mountain Lodge är ett åretruntöppet designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här har hotellets gäster vidsträckta vyer över fjällvärlden, samt skidåkning och vandring direkt utanför dörren. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter med totalt 420 bäddar, sex konferensrum för upp till 500 personer, ett spa som vunnit pris som Europas bästa, restaurang, bar, barnpassning, skiduthyrning, gym, aktiviteter och egen helikopterplatta. Hotellet har en arkitektur i modern mountainlodge-stil skapad av den amerikanska arkitekten Peter Bohlin – mottagare av USA:s förnämsta arkitektpris (The AIA Gold Medal 2010) och känd för Microsoftgrundaren Bill Gates privata hus och Apples prestigebutiker världen över – samt en ansedd samling samtida, europeisk konst. Copperhill Mountain Lodge öppnade i december 2008, är medlem i Design Hotels™ och drivs sedan augusti 2009 av Nordic Choice Hotels.