Your message was sent successfully

Till final i Guldgalan

Dela

Tack vare hög gästnöjdhet, ekonomiska framgångar och socialt engagemang har designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre nominerats till ”Årets Turismföretagare 2015”, i årets upplaga av Guldgalan. Jämtlands egen företagsgala går av stapeln i Östersund den 12 november 2015.

Juryns motivering lyder:

”Genom att locka skilda målgrupper under olika delar av året har Copperhill Mountain Lodge i Åre nått en hög beläggningsgrad. Copperhill har som miljöpolicy att ligga steget före lagstadgade miljökrav och tar socialt ansvar både lokalt och internationellt via NetWorks, som verkar i Rumänien.

Hotellet serverar så stor andel ekologisk och lokal mat som möjligt och tar aktiv del i lokal näringslivsutveckling.

Copperhill redovisar hög gästnöjdhet och såväl ökad omsättning som vinstmarginal.”

Årets turismföretagare 2015 delas ut av Jämtland Härjedalen Turism (JHT) tillsammans med Visita och Etour. Priset går till ett företag/organisation inom besöksnäringen som med stöd av ett tydligt hållbarhetsarbete (ekonomiskt, socialt och ekologiskt) nått betydande marknadsframgångar och/eller tagit andra avgörande steg i sitt utvecklingsarbete. Företaget/organisationen är ansvarstagande och lönsamt. Pristagaren utgör även Jämtland Härjedalens nominering till det nationella Stora Turismpriset 2016.