Your message was sent successfully

Artist in Residence: Sofia Ohlsén 27–29 februari

Dela

Konstnären Sofia Ohlsén gjorde en omtyckt visit på Copperhill Mountain Lodge strax före jul 2015, då hon under två dagar målade tavlor live i hotellets lobby. Arrangemanget var så omtyckt av både gäster, hotellet och konstnären själv, att det nu är bestämt att hon kommer tillbaka den 27–29 februari 2016. Lobbyn blir hennes arbetsplats i tre dagar och hotellets besökare kommer att få se nya oljemålningar med alpina skidmotiv växa fram på plats.

På våning tre visas en utställning med Sofias tidigare målningar, som hänger hela vintersäsongen 2015/16. Alla är välkomna, hotellgäster så väl som övriga besökare.

Sofia är uppvuxen i Jämtland och bosatt i Östersund, där hon förutom att måla arbetar som illustratör och grafisk formgivare. Konstintresserade Åregäster känner säkert igen hennes stora oljemålningar med alpina skidmotiv, som sedan år 2000 har ställts ut på Åre Konstgalleri och pryder många hem och offentliga platser. Läs mer om Sofia på Sofias Galleri

Bilder från Sofia Ohlséns förra besök, Artist in Residence den 20–21 december 2015: