Your message was sent successfully

Marknads- & PR ansvarig sökes

Dela

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vårt bästa år någonsin. Nu börjar det roliga arbetet: att ligga kvar på topp och fortsätta utveckla produkten för att nå nya höjder och nyttja hela vår potential. Vi har många stora spännande projekt på gång och söker dig som med äkta arbetsglädje, vilja och engagemang vill ta dig an att kommunicera detta till världen. Copperhill Mountain Lodge är en vass och unik produkt ­ – det behöver du också vara.

Vi söker dig som vill ta dig an uppgiften att ta Copperhill Mountain Lodge till nästa nivå främst vad gäller varumärkesarbete samt e-commerce. Vi söker dig som kan arbeta såväl strategiskt som operativt. Detta innebär allt från att fastställa marknadsplan tillsammans med VD och revenue manager, upprätta långsiktiga samarbeten och planera kampanjer & PR event, till att ha kontakt med reklambyråer, skapa mallar för intern kommunikation och jobba med sociala media. Du har säkert en massa egna idéer och dessa ser vi fram emot att höra- innovativt tänkande välkomnas!

Du kommer att ha ett finger med i spelet på de flesta avdelningar så det är viktigt att du drivs av samarbete och att implementera nya koncept internt. Du kommer även ha ett tätt samarbete med våra utesäljare som har enorm kunskap om vad som efterfrågas och hur vår kommunikation uppfattas. Du är den som ständigt söker nya lösningar som gör att vi syns på rätt plats till rätt målgrupp och vid rätt tillfälle.

För denna tjänst krävs kunskaper i creative suite med fokus på inDesign. Du skall ha arbetat med att bygga varumärken samt ha god kunskap om- och brinna för e-commerce.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande miljö i ett team som brinner för sin produkt. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som ingår i Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels. Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Sista ansökningsdag: 2016-12-05

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor, kontakta VD Eva Ottosson Rask, eva.o.rask@copperhill.se

Ansök på Nordic Choice Hotels rekryteringssida