Your message was sent successfully

Save the date 31 maj-3 juni 2018 Markus Torgeby och Anders Nordström

Dela

För mig är all löpning en enda lång hinderbana.

När folk pratar om befrielse pratar jag om fängelse. Jag har låst in mig själv i ett liv utan löpning. Alla mentala hinder har vunnit och jag har kastat omöjlighetsförtrollningen över hela löpargrejen. Men samtidigt är jag inte dum. Jag fattar att jag inte kan ta rulltrappan upp till en bättre hälsa.
Häromdagen mötte jag Markus Torgeby och Anders Nordström. Dessa löparprofiler förfarades inte över mitt förhållningssätt till all form av fysisk rörelse. Förvånande nog
så log de bara. De log ett leende som bara en som har en lösning kan göra. Deras gemensamma satsning tillsammans med Copperhill Mountain Lodge skulle öppna en dörr till en helt ny värld, sa de. Naturligtvis trodde jag dem inte men samtidigt sa deras tvivellösa ögon mig att det faktiskt kunde ligga något i det. Deras innerliga, nödvändiga, naturliga och livsbejakande insikter om hur man faktiskt ska springa – och varför – fick mig att vilja ta del av deras värld. Jag ville lära mig springa. Och jag ville göra det ute i naturen, mitt i den vackra, vilda svenska fjällvärlden. När vi skildes fanns där en spricka i omöjlighetsförtrollningen. Jag hade börjat tvivla. Tänk om jag inte bara anmält mig till en härlig weekend i naturen. Tänk om jag också anmält mig till ett helt nytt liv?
Ovan är skrivet av Magnus Andersson. 
En lätt lat, lite stressad, ganska normal, ickelöpande trebarnsfar.
Med detta i åtanke satsar vi på en serie weekendworkshops som handlar om träning och löpning.
Vi lär oss både praktiskt och teoretisk hur rätt fysisk rörelse påverkar vår prestation och vår fysiska- och mentala hälsa. Vi spenderar helgen ute i den vilda naturen och fyller den med glädje, utmaningar, insikter och lärdomar. En helg som handlar lika mycket om löpning som om livet. Vi blandar MossRygby med vällagad mat och utmaningar med välförtjänt vila. Bor gör vi i The Villa
– fjällvärldens mest exklusiva Mountain Lodge.
Vi återkommer med prisinfo och exakt vad som ingår i workshopen. Save the date
 
Välkommen till ditt nya liv!
Markus & Anders och Copperhill Mountain Lodge