Turpaketet

Från 668 sek/pers/natt inkl. Guidad tur & lunchpaket

Är du nyfiken på turskidåkning eller är en van turskidåkare som vill utforska Åres fjällvärld? Då är detta paketet för dig!

Om erbjudandet

Efter vintersäsongen och alla liftar har stängt är det perfekt att ta sig upp på fjället och tura över fjälltoppar med utsikt över magiska vidder. När benen är trötta och magen kurrar så kan man dessutom njuta av lunchen i en värmande solgrop. Väl tillbaka här på hotellet finns det möjlighet att slå sig ned i stillheten framför brasan, slappna av i vårt spa och njuta av goda drycker och vällagad mat av yttersta klass. Det kallar vi livsnjutning!

När du bokar turpaketet får alla i sällskapet en plats i en av våra guidade dagsturer på fjället. Nivån och tidsåtgången anpassar vi efter vädret och gruppens förkunskaper. Vi rekommenderar att du har har någorlunda förkunskaper och kan åka skidor för att följa med på den guidade turen. Vi kommer även dela med oss av inspiration och informationen om området så att ni på egen hand kan utforska fjällen.

Från 668 SEK/pers/natt inkl. guide (1 dagstur) & lunchpaket.

Skidhyra ingår ej i priset.

Bästa pris hittar du på webben

I paketet ingår

Alla våra erbjudanden

_I8A8579_TomasArlemo_full res

Vårskidåkning – 30% rabatt

Bo minst två nätter och få 30% rabatt på boendet. Mer tid att njuta helt enkelt!
Läs mer
Anette-Andersson_180222_3320_low

Skier’s Bliss

Paketet för dig som vill njuta av Åres skidåkning, en vällagad 2-rätters middag, spa och bekvämt boende med ski in/ski out.
Läs mer
Åre Sessions

Åre Sessions

Upplev Åres maxade säsongsavslutning med Åre Sessions, vårskidåkning, spa, god mat och sköna hotellsängar.
Läs mer
Copperhill Mountain Lodge-Summer

Firarpaketet

Fira bröllopsdag, födelsedag, fin vänskap eller bubblande kärlek? Firandet blir till något alldeles extra med detta paket.
Läs mer
spa

Relax

En välbehövlig paus från vardagens måsten – övernattning, fika, frukostbuffé och spa.
Läs mer
Copperhill Level Spa sommar

COPPERCHILL

Checka in hos oss under en förmiddag och njut av frukost, spa och lunch. Copperchill helt enkelt.
Läs mer
Restaurant Niesti Copperhill Mountain Lodge

Senior 65+

Ett prisvärt och lyxigt paket för dig som fyllt 65 år. Bo bekvämt, ät gott, njut på spa och upptäck Åres vackra fjällvärld.
Läs mer

Julpaketet 2024

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen ...
Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Nyårspaketet 24/25

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, varm atmosfär och tid att vara med de du tycker ...
Läs mer
Presentkort badkar

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.
Läs mer
Rulla till toppen