Turpaketet

Från 668 sek/pers/natt inkl. Guidad tur & lunchpaket

Är du nyfiken på turskidåkning eller är en van turskidåkare som vill utforska Åres fjällvärld? Då är detta paketet för dig!

Om erbjudandet

Efter vintersäsongen och alla liftar har stängt är det perfekt att ta sig upp på fjället och tura över fjälltoppar med utsikt över magiska vidder. När benen är trötta och magen kurrar så kan man dessutom njuta av lunchen i en värmande solgrop. Väl tillbaka här på hotellet finns det möjlighet att slå sig ned i stillheten framför brasan, slappna av i vårt spa och njuta av goda drycker och vällagad mat av yttersta klass. Det kallar vi livsnjutning!

När du bokar turpaketet får alla i sällskapet en plats i en av våra guidade dagsturer på fjället. Nivån och tidsåtgången anpassar vi efter vädret och gruppens förkunskaper. Vi rekommenderar att du har har någorlunda förkunskaper och kan åka skidor för att följa med på den guidade turen. Vi kommer även dela med oss av inspiration och informationen om området så att ni på egen hand kan utforska fjällen.

Från 668 SEK/pers/natt inkl. guide (1 dagstur) & lunchpaket.

Skidhyra ingår ej i priset.

Bästa pris hittar du på webben

I paketet ingår

  • Boende
  • Frukostbuffé
  • Entré till Level Spa & Health Club
  • Guidad dagstur & lunchpaket

Alla våra erbjudanden

Vandring

Stay more – save more

Unna dig sommarens och höstens klara fjälluft! Bo hos oss minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på ordinarie rumspris.

Läs mer
summer-hiking-view-people-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar en skön säng på hotellet.

Läs mer
Presentkort badkar

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
food-hands-spoon-restaurant-copperhill-mountain-lodge

Gourmetpaketet

Kom och upplev en fantastisk smaksensation och fjällnatur utöver det vanliga! Njut av fantastiska smaker och allt vad fjällvärlden har att erbjuda.

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
summer-road-copperhill-mountain-lodge

Travel green

Boka detta paket och ta tåget till Åre så får du låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer.

Läs mer
Bil på myllret av människor under Åre Höstmarknad

Åre Höstmarknad

Besök Åre höstmarknad och upplev ett färgsprakande Åre. Höstmarknadshelgen bjuder på en härlig, frisk och händelserik fjällhelg.

Läs mer
woman-child-biking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Höstlovspaket 2020

Upplev ett aktivt och äventyrligt höstlov i ett krispigt och färgglatt Åre. Bo rymligt, njut av vårt fina spa och ta del av en fantastiska fjällnatur.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
winter-night-hotel-sign-copperhill-mountain-lodge

Nyårspaketet 20/21

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
winter-skier-slope-are-copperhill-mountain-lodge

Sportlov 2021

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta av all skidåkning och ha en mysig stund med familjen.

Läs mer
winter-hotel-sun-lift-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2021

Upplev påsken med fantastisk skidåkning, vidunderliga vyer, god mat, lyxiga spastunder och fullspäckat med aktiviteter för barnen.

Läs mer
Scroll to Top