Konferenslokal
Irma & Nuria

Det nyaste tillskotten bland våra konferensrum. Fint designade med hänförande utsikt över fjällvärlden. Anpassade till de lite mindre sällskapen.

Rumsinformation

På våning fyra har vi byggt två nya styrelserum. Designern Jon Eliasson som varit en stor del av renoveringen av baren och Fireside har tagit fram specialgjorda konferensbord och stolar. Här sitter du bekvämt både under styrelsemötet, det kreativa gruppmötet eller under den där långa dragningen av er kollega som älskar powerpoints. Styrelserummen är helt inglasade och har en storslagen utsikt över den fantastiska fjällvärlden. Mötesrummen är ett perfekt komplement till de större lokalerna vi har i huset.

BESKRIVNING AV LOKALEN

  • Irma – Upp till 17 personer
  • Nuria – Upp till 9 personer
  • Stort dagsljusinsläpp, justerbart med mörkläggande gardiner
  • Wifi, skärm, styrelsebord

Konferensbokningen

Välkommen att kontakta konferensbokningen på hotellet för information och bokning av möten och evenemang på Copperhill Mountain Lodge.

KONTAKT

Telefon: +46 647-143 00
E-post: meetings@copperhill.se

Irma Nuria
Storlek 24 m² 14 m²
Styrelsesittning 17 p 9 p
Längd 6 m 3,5 m
Bredd 4 m 4 m
Takhöjd 3 m 3 m
Dagsljus Ja Ja

Alla rum

The Villa

En unik ski lodge med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.
Läs mer

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185cm. breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränsen för ditt event.
Läs mer

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och social samvaro.
Läs mer

Coppermine Co. festvåning

På hotellets medre plan ligger vår festvåning Coppermine Co., som fått sitt namn från det svenskamerikanska gruvföretaget Duluth-Huså Copper Mine Co. som verkade på platsen ...
Läs mer

Konferenslokal C4-C6

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för ...
Läs mer

Konferenslokal C1-C3

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.
Läs mer
Rulla till toppen