Your message was sent successfully

Konferenslokal
Irma & Nuria

Det nyaste tillskotten bland våra konferensrum. Fint designade med hänförande utsikt över fjällvärlden. Anpassade till de lite mindre sällskapen.

På våning fyra har vi byggt två nya styrelserum. Designern Jon Eliasson som varit en stor del av renoveringen av baren och Fireside har tagit fram specialgjorda konferensbord och stolar. Här sitter du bekvämt både under styrelsemötet, det kreativa gruppmötet eller under den där långa dragningen av er kollega som älskar powerpoints. Styrelserummen är helt inglasade och har en storslagen utsikt över den fantastiska fjällvärlden. Mötesrummen är ett perfekt komplement till de större lokalerna vi har i huset.

BESKRIVNING AV LOKALEN
  • Irma – Upp till 17 personer
  • Nuria – Upp till 9 personer
  • Stort dagsljusinsläpp, justerbart med mörkläggande gardiner
  • Wifi, skärm, styrelsebord
GALLERI
PLANRITNINGAR
IrmaNuria
Storlek24 m²14 m²
Längd6 m3,5 m
Bredd4 m4 m
Takhöjd3 m3 m
Styrelsesittning17 p9 p
DagsljusJaJa

Våra rum

C1–C3 konferenslokaler

Med egen éntre och dedikerat teknikrum, huserar vårt största mötesrum upp till 400 personer. Perfekt för större sällskap, konferenser, kurser, mässor och lanseringsevent.

C4–C6 konferenslokaler

Tre flexibla mötesrum, alla med fantastiska panoramafönster mot Åreskutan. Projektor, mörkläggande gardiner och professionella ljudsystem skapar optimala förutsättningar för möten, kick-offs, workshops och seminarier för 15-90 personer.

Irma & Nuria

2 exklusiva styrelserum med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Irma tar 17 personer och Nuria 9. Fungerar utmärkt som grupprum, styrelserum eller för andra mindre sittningar.

Coppermine festvåning

Vår stämningsfulla festvåning Coppermine hämtar inspiration från anrika gruvtraditioner. Med plats för 220 sittande gäster, scen och bar, dukas festlokalen upp för banketter, julbord, bröllopsmiddagar och shower.

Lounger

Runt om i hotellet finns lounger som utgör naturliga mötesplatser för både arbete och gemenskap. Miljöerna passar bra för fikapauser, grupparbeten och mingel.

Lobby

Med 29 meters takhöjd, 236 kvadratmeter kopparvägg och 185 centimeter breda entrédörrar är det bara fantasin som sätter gränser för ditt event.

The Villa

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning med mötesrum och bäddar för upp till 16 personer. Ett perfekt val för grupper som värdesätter diskretion, avskildhet och exklusivitet.